Οι αποχρώσεις του nude που θα φορέσεις και μαυρισμένη!

Κάποια σε κάνουν χλωμή αλλά αυτά που σου προτείνουμε θα σε κάνουν καυτή!

Αν είσαι ξανθιά το <a href="https://www.maybelline.gr/makigiaz-xeiliwn/mat-kragion/superstay-matte-ink-kragion/" target="_blank">Super Stay Matte Ink</a> στην απόχρωση Seductress είναι απλά τέλειο! Θα τονίσει το πρόσωπο και τα χείλη σου χωρίς να σε κάνει να δείχνεις χλωμή και πάει με κάθε μακιγιάζ που μπορεί να θέλεις να κάνεις. Αν είσαι μελαχρινή, το Super Stay Matte Ink στην απόχρωση Amazonian έχει την πιο ενδιαφέρουσα απόχρωση που θα τονίσει χείλη και πρόσωπο και θα ταιριάξει ακόμα και με το γαλάζιο μολύβι στα μάτια σου! Δοκίμασέ τη!
  • Αν είσαι ξανθιά το Super Stay Matte Ink στην απόχρωση Seductress είναι απλά τέλειο! Θα τονίσει το πρόσωπο και τα χείλη σου χωρίς να σε κάνει να δείχνεις χλωμή και πάει με κάθε μακιγιάζ που μπορεί να θέλεις να κάνεις.
  • Αν είσαι μελαχρινή, το Super Stay Matte Ink στην απόχρωση Amazonian έχει την πιο ενδιαφέρουσα απόχρωση που θα τονίσει χείλη και πρόσωπο και θα ταιριάξει ακόμα και με το γαλάζιο μολύβι στα μάτια σου! Δοκίμασέ τη!

Το καλοκαίρι –ανεπίσημα- φτάνει στο τέλος του και το μαύρισμά σου είναι out of this world! Είσαι περήφανη για αυτό αλλά σου προκαλεί ένα μικρό πρόβλημα: Τα συνηθισμένα σου nude κραγιόν σε κάνουν να δείχνεις χλωμή! Λογικό είναι! Αν μαύρισες πολύ δεν μπορείς να φοράς τις ίδιες αποχρώσεις. Δες οποίες πρέπει να πάρεις…

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM LOOKS

TIP: Super trick!

Το κόλπο των makeup artist για σταθερό χέρι είναι να… σφίγγουν τα δάχτυλα των ποδιών τους. Κάντο την επόμενη φορά που θα φορέσεις eyeliner και θα εκπλαγείς.

OTHERS VIEWED