Οι μάσκαρα που σε κάνουν να ξεχνάς τα extensions βλεφαρίδων

Πραγματικά, δεν θα τα χρειαστείς ποτέ ξανά!

Καλό είναι λοιπόν να μην βάζεις extensions βλεφαρίδων συχνά και εμείς θα λέγαμε… ΚΑΘΟΛΟΥ! Όταν υπάρχουν μάσκαρα σαν αυτές που θα δεις παρακάτω, πραγματικά δεν τα χρειάζεσαι! Η <a href="https://www.maybelline.gr/makigiaz-matiwn/maskara/total-temptation-maskara" target="_blank">Total Temptation Mascara</a>. Είναι η μάσκαρα που μυρίζει τέλεια, σου επιτρέπει να «χτίζεις» το αποτέλεσμα που θέλεις και παράλληλα, χάρη στα εκχυλίσματα καρύδας και βανίλιας που περιέχει, θρέφει σε βάθος την τρίχα. Η Lash Sensational Mascara έχει βουρτσάκι δύο όψεων! Με την μία του πλευρά περνάς το πολύτιμο προϊόν και βλέπεις να γίνονται τεράστιες ενώ όταν το γυρίσεις από την άλλη… βλέπεις τις βλεφαρίδες σου να αποκτούν τρισδιάστατο όγκο! Η Snapscara είναι η νεότερη προσθήκη στην οικογένεια των μάσκαρα της ΜΝΥ και, σε περίπτωση που δεν το ήξερες (μα που ζεις;!), αφαιρείται μόνο με νερό! Σου χαρίζει δηλαδή απίθανα μεγάλες, γυριστές, τέλεια διαχωρισμένες βλεφαρίδες και δεν ταλαιπωρεί ούτε εσένα ούτε και τα μάτια σου στο ντεμακιγιάζ #perfection. Η The Colossal Big Shot Mascara δεν είναι τυχαία η λατρεμένη όλων των μakeup artists! Με ένα μόνο πέρασμα μπορεί να κάνει τις βλεφαρίδες σου απλά αγνώριστες. Ναι, καλά διάβασες, με ένα μόνο πέρασμα! Τέλος, η ΛΑΤΡΕΜΕΝΗ The Falsies Push Up Drama Mascara απλά σε κάνει να μοιάζεις σα να έβαλες extensions βλεφαρίδων! Είναι ό, τι καλύτερο και πιο εντυπωσιακό έχει συμβεί στα μάτια σου!
  • Καλό είναι λοιπόν να μην βάζεις extensions βλεφαρίδων συχνά και εμείς θα λέγαμε… ΚΑΘΟΛΟΥ! Όταν υπάρχουν μάσκαρα σαν αυτές που θα δεις παρακάτω, πραγματικά δεν τα χρειάζεσαι!
  • Η Total Temptation Mascara. Είναι η μάσκαρα που μυρίζει τέλεια, σου επιτρέπει να «χτίζεις» το αποτέλεσμα που θέλεις και παράλληλα, χάρη στα εκχυλίσματα καρύδας και βανίλιας που περιέχει, θρέφει σε βάθος την τρίχα.
  • Η Lash Sensational Mascara έχει βουρτσάκι δύο όψεων! Με την μία του πλευρά περνάς το πολύτιμο προϊόν και βλέπεις να γίνονται τεράστιες ενώ όταν το γυρίσεις από την άλλη… βλέπεις τις βλεφαρίδες σου να αποκτούν τρισδιάστατο όγκο!
  • Η Snapscara είναι η νεότερη προσθήκη στην οικογένεια των μάσκαρα της ΜΝΥ και, σε περίπτωση που δεν το ήξερες (μα που ζεις;!), αφαιρείται μόνο με νερό! Σου χαρίζει δηλαδή απίθανα μεγάλες, γυριστές, τέλεια διαχωρισμένες βλεφαρίδες και δεν ταλαιπωρεί ούτε εσένα ούτε και τα μάτια σου στο ντεμακιγιάζ #perfection.
  • Η The Colossal Big Shot Mascara δεν είναι τυχαία η λατρεμένη όλων των μakeup artists! Με ένα μόνο πέρασμα μπορεί να κάνει τις βλεφαρίδες σου απλά αγνώριστες. Ναι, καλά διάβασες, με ένα μόνο πέρασμα!
  • Τέλος, η ΛΑΤΡΕΜΕΝΗ The Falsies Push Up Drama Mascara απλά σε κάνει να μοιάζεις σα να έβαλες extensions βλεφαρίδων! Είναι ό, τι καλύτερο και πιο εντυπωσιακό έχει συμβεί στα μάτια σου!

Τα extensions βλεφαρίδων ήρθαν και -το παραδεχόμαστε- μας έσωσαν. Είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να δείχνεις σα να φοράς την καλύτερη μάσκαρα όλη μέρα και σα να έχεις φυσικά, τις πιο πλούσιες και μακριές βλεφαρίδες. Βέβαια… μελέτες έχουν δείξει πως η κόλλα από τα extensions βλεφαρίδων βλάπτει τον θύλακα της τρίχας και έτσι οι δικές σου βλεφαρίδες υποφέρουν κάτω από το βάρος των extensions. 

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΑΤΙΩΝ

TIP: Quick dry!

Για να στεγνώσουν ακόμα πιο γρήγορα τα νύχια σου, βάλε τα χέρια σου μέσα σε παγωμένο νερό, όσο πιο παγωμένο αντέχεις.

OTHERS VIEWED