Οι πιο hot τσάντες της σεζόν με τέλεια βερνίκια

Ο καλύτερος τρόπος να αναδείξεις την τσάντα σου είναι με περιποιημένα χέρια. Ποιο βερνίκι ταιριάζει όμως σε κάθε περίπτωση; Εμείς έχουμε μερικές ιδέες που θα σε εμπνεύσουν.

Το ασπρόμαυρο είναι τάση και φέτος και φυσικά θα το δεις και σε τσάντες. Προτίμησε να είναι κλασικό το σχέδιο γιατί από μόνο του κάνει statement οπότε δε χρειάζεται να έχει κάποιο διακοσμητικό στοιχείο ή περίεργο σχήμα. by Pixelformula To λευκό χρώμα από τα Color Show Suit Style με ένα πέρασμα θα κάνει τα νύχια σου superchic και τέλεια για κάθε εμφάνιση. Η τσάντα σε ανοιχτή καφέ απόχρωση είναι must have και αυτή τη σεζόν. Το καλύτερο της υπόθεσης είναι ότι μπορείς να τη φορέσεις τόσο τον χειμώνα όσο και το καλοκαίρι ενώ συνδυάζεται σχεδόν με όλα τα χρώματαby Pixelformula Προτείνουμε να συνδυάσεις το καφέ της τσάντας με ένα nude στα νύχια όπως το Super Stay 7 Days Tone on Tone No 875 για ένα άψογα γήινο αποτέλεσμα. Έχουμε πει πολλές φορές ότι το λευκό πλέον φοριέται και τον χειμώνα. Συνδύασε λοιπόν μια λευκή τσάντα με ένα σκούρο σύνολο και δημιούργησε την πιο stylish και ενδιαφέρουσα αντίθεση. by Pixelformula Για την λευκή σου τσάντα προτείνουμε να κινηθείς σε nude αποχρώσεις που είναι λίγο πιο ροδαλές. Το ιδανικό χρώμα είναι το Super Stay 7 Days Tone on Tone No 878. Τα animal prints έχουν έρθει για να μείνουν. Αν βαρέθηκες το λεοπάρ, η καλύτερη εναλλακτική είναι το snakeskin. Βρες την απόχρωση που σου ταιριάζει και φόρεσέ τη σε ρούχα και αξεσουάρ. by Pixelformula Τόσο το pattern όσο και το χρώμα της τσάντας κάνουν statement συνεπώς ένα κρεμώδες λευκό στα νύχια όπως το Color Show No 70 είναι ιδανικό για να έχεις ισορροπία στο αποτέλεσμα. Τέλος δε μπορούμε να μην αναφερθούμε στις τσάντες με λογότυπα. Δεν είναι το αγαπημένο μας αλλά υπάρχουν στην αγορά και φοριούνται κατά κόρον. Προτείνουμε, αν θέλεις κάτι τέτοιο στη συλλογή σου, να επενδύσεις σε ένα ακριβό κομμάτι κάποιου Οίκου, συγκεντρώνοντας σταδιακά τα χρήματα που απαιτούνται, γιατί είναι σίγουρο πως έτσι θα βρεις μία σαφώς πιο classy τσάντα. by Pixelformula Το μαύρο είναι κομψό, ταιριάζει με όλα και θα σου δώσει τα τέλειο minimal αποτέλεσμα. Επέλεξε το μαύρο από την σερά Color Show Suit Style που σου χαρίζει τέλειο χρώμα με ένα πέρασμα.
 • Το ασπρόμαυρο είναι τάση και φέτος και φυσικά θα το δεις και σε τσάντες. Προτίμησε να είναι κλασικό το σχέδιο γιατί από μόνο του κάνει statement οπότε δε χρειάζεται να έχει κάποιο διακοσμητικό στοιχείο ή περίεργο σχήμα. by Pixelformula
 • To λευκό χρώμα από τα Color Show Suit Style με ένα πέρασμα θα κάνει τα νύχια σου superchic και τέλεια για κάθε εμφάνιση.
 • Η τσάντα σε ανοιχτή καφέ απόχρωση είναι must have και αυτή τη σεζόν. Το καλύτερο της υπόθεσης είναι ότι μπορείς να τη φορέσεις τόσο τον χειμώνα όσο και το καλοκαίρι ενώ συνδυάζεται σχεδόν με όλα τα χρώματαby Pixelformula
 • Προτείνουμε να συνδυάσεις το καφέ της τσάντας με ένα nude στα νύχια όπως το Super Stay 7 Days Tone on Tone No 875 για ένα άψογα γήινο αποτέλεσμα.
 • Έχουμε πει πολλές φορές ότι το λευκό πλέον φοριέται και τον χειμώνα. Συνδύασε λοιπόν μια λευκή τσάντα με ένα σκούρο σύνολο και δημιούργησε την πιο stylish και ενδιαφέρουσα αντίθεση. by Pixelformula
 • Για την λευκή σου τσάντα προτείνουμε να κινηθείς σε nude αποχρώσεις που είναι λίγο πιο ροδαλές. Το ιδανικό χρώμα είναι το Super Stay 7 Days Tone on Tone No 878.
 • Τα animal prints έχουν έρθει για να μείνουν. Αν βαρέθηκες το λεοπάρ, η καλύτερη εναλλακτική είναι το snakeskin. Βρες την απόχρωση που σου ταιριάζει και φόρεσέ τη σε ρούχα και αξεσουάρ. by Pixelformula
 • Τόσο το pattern όσο και το χρώμα της τσάντας κάνουν statement συνεπώς ένα κρεμώδες λευκό στα νύχια όπως το Color Show No 70 είναι ιδανικό για να έχεις ισορροπία στο αποτέλεσμα.
 • Τέλος δε μπορούμε να μην αναφερθούμε στις τσάντες με λογότυπα. Δεν είναι το αγαπημένο μας αλλά υπάρχουν στην αγορά και φοριούνται κατά κόρον. Προτείνουμε, αν θέλεις κάτι τέτοιο στη συλλογή σου, να επενδύσεις σε ένα ακριβό κομμάτι κάποιου Οίκου, συγκεντρώνοντας σταδιακά τα χρήματα που απαιτούνται, γιατί είναι σίγουρο πως έτσι θα βρεις μία σαφώς πιο classy τσάντα. by Pixelformula
 • Το μαύρο είναι κομψό, ταιριάζει με όλα και θα σου δώσει τα τέλειο minimal αποτέλεσμα. Επέλεξε το μαύρο από την σερά Color Show Suit Style που σου χαρίζει τέλειο χρώμα με ένα πέρασμα.

To Παρίσι είναι η πόλη που γέννησε τη μόδα, οπότε όπως καταλαβαίνεις, δίνουμε παραπάνω βαρύτητα σ’ αυτά που βλέπουμε στη συγκεκριμένη Εβδομάδα Μόδας, κάθε σεζόν. Εκτός από τα ρούχα που μας αφήνουν άφωνους, ιδιαίτερη σημασία έχουν και τα αξεσουάρ. Επιλέξαμε λοιπόν αυτή τη φορά πέντε τσάντες από γνωστούς Οίκους, που είναι πολύ πιθανό να βρεις την πιο οικονομική εκδοχή τους στην αγορά, και σου προτείνουμε τα ωραιότερα βερνίκια για να τις συνδυάσεις.

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM ΝΥΧΙΑ

TIP: GIGIXMAYBELLINE IS HERE!

Η GigiXMaybelline Jet Setter Palette είναι εδώ! Την έκανες δική σου ή ακόμα...;

OTHERS VIEWED