Όλα όσα πρέπει να έχεις στο νεσεσέρ σου μετά τις διακοπές!

Δες τα προϊόντα που θα σε κάνουν κούκλα με την επιστροφή από τις διακοπές.

Η παλέτα The <a href="https://www.maybelline.gr/makigiaz-matiwn/skies-matiwn/paleta-skiwn-burgundy-bar-palette" target="_blank">Burgundy Bar</a> έχει όλα τα σέξι χρώματα για τον Σεπτέμβρη και όλο το χρόνο εδώ που τα λέμε. Είναι ιδιαίτερα όμορφα επάνω στο μαυρισμένο δέρμα και ταιριάζουν με όλα! Το Curvitude Eyeliner απορούμε πως δεν ήταν το go to eyeliner σου αλλά ήρθε η ώρα να γίνει! Η επόμενη σεζόν επιβάλλει γραμμές στα μάτια και εσύ θα τις κάνεις πανεύκολα με το πρωτοποριακό του σχήμα. Το κεφάλαιο <a href="https://www.maybelline.gr/makigiaz-matiwn/maskara" target="_blank">μάσκαρα</a> για την ΜΝΥ είναι τεράστιο και το αφήνουμε συνήθως επάνω σου (ή επάνω στην Total Temptation) αλλά αυτή τη φορά θέλουμε να σου θυμίσουμε την «αγγελική» The Falsies Push Up Angel! Που κάνει τις βλεφαρίδες σαν ψεύτικες!  Τέλος, στα <a href="https://www.maybelline.gr/makigiaz-xeiliwn" target="_blank">χείλη</a> σου πρέπει να βάλεις χρώμα ή έστω nude αποχρώσεις. Αυτές και ακόμα περισσότερες θα σου τις χαρίσει η τεράστια γκάμα των SuperStay Matte Ink κραγιόν που σε περιμένουν για να κάνουν τα χείλη σου talk of the… season!
  • Η παλέτα The Burgundy Bar έχει όλα τα σέξι χρώματα για τον Σεπτέμβρη και όλο το χρόνο εδώ που τα λέμε. Είναι ιδιαίτερα όμορφα επάνω στο μαυρισμένο δέρμα και ταιριάζουν με όλα!
  • Το Curvitude Eyeliner απορούμε πως δεν ήταν το go to eyeliner σου αλλά ήρθε η ώρα να γίνει! Η επόμενη σεζόν επιβάλλει γραμμές στα μάτια και εσύ θα τις κάνεις πανεύκολα με το πρωτοποριακό του σχήμα.
  • Το κεφάλαιο μάσκαρα για την ΜΝΥ είναι τεράστιο και το αφήνουμε συνήθως επάνω σου (ή επάνω στην Total Temptation) αλλά αυτή τη φορά θέλουμε να σου θυμίσουμε την «αγγελική» The Falsies Push Up Angel! Που κάνει τις βλεφαρίδες σαν ψεύτικες!
  • Τέλος, στα χείλη σου πρέπει να βάλεις χρώμα ή έστω nude αποχρώσεις. Αυτές και ακόμα περισσότερες θα σου τις χαρίσει η τεράστια γκάμα των SuperStay Matte Ink κραγιόν που σε περιμένουν για να κάνουν τα χείλη σου talk of the… season!

Οι διακοπές σιγά σιγά τελειώνουν όμως όχι και το ατελείωτο Ελληνικό καλοκαίρι! Εσύ μπορεί να επιστρέψεις στη βάση και το γραφείο σου όμως το πρόσωπό σου είναι ακόμα σε mode διακοπών! Θα το αφήσεις με το μίζερο και γκρίζο νεσεσέρ του χειμώνα; Θα βάφεσαι όπως στις διακοπές; Τίποτα από τα δύο δεν θα συμβεί γιατί σου έχουμε τα τέλεια προϊόντα για να υποδεχτείς το φθινόπωρο (έστω τυπικά) με χρώμα και καλή διάθεση!

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM LOOKS

TIP: WILL YOU MAKE IT HAPPEN?

Το χρώμα είναι το απόλυτο must φέτος τον χειμώνα! Θα το τολμήσεις; Tα Color Show μολύβια ματιών είναι εδώ για να σε βοηθήσουν...

OTHERS VIEWED