Όλα τα χρώματα για το τέλειο μακιγιάζ σε μία mini παλέτα!

Ώρα να γνωρίσεις μία από τις City Κit Mini παλέτες…

Είναι μία από τις 5 City Κit Mini παλέτες που ήρθαν για να αλλάξουν τον τρόπο που κάνεις μακιγιάζ και… που διαχειρίζεσαι τον χώρο του νεσεσέρ σου. Θα μιλήσουμε για όλες αναλυτικά μέσα στις επόμενες ημέρες αλλά σήμερα, θα επικεντρωθούμε στην πιο εντυπωσιακή και fun από όλες! Η παλέτα City Κit Mini στην απόχρωση Graf, περιέχει έξι σκιές στη mini συσκευασία της και με αυτές μπορείς να φτιάξεις δεκάδες ονειρεμένα spring <a href="https://www.maybelline.gr/makigiaz-matiwn" target="_blank">μακιγιάζ</a>. Είναι αυτό που χρειάζεται το νεσεσέρ συ και το πρόσωπό σου για να αποκτήσουν ανοιξιάτικο χρώμα και σου προτείνουμε να πας σήμερα σε ένα κατάστημα για να δεις αυτή και τα αδελφάκια της και να τα δοκιμάσεις! Make spring makeup happen girl!
  • Είναι μία από τις 5 City Κit Mini παλέτες που ήρθαν για να αλλάξουν τον τρόπο που κάνεις μακιγιάζ και… που διαχειρίζεσαι τον χώρο του νεσεσέρ σου. Θα μιλήσουμε για όλες αναλυτικά μέσα στις επόμενες ημέρες αλλά σήμερα, θα επικεντρωθούμε στην πιο εντυπωσιακή και fun από όλες!
  • Η παλέτα City Κit Mini στην απόχρωση Graf, περιέχει έξι σκιές στη mini συσκευασία της και με αυτές μπορείς να φτιάξεις δεκάδες ονειρεμένα spring μακιγιάζ. Είναι αυτό που χρειάζεται το νεσεσέρ συ και το πρόσωπό σου για να αποκτήσουν ανοιξιάτικο χρώμα και σου προτείνουμε να πας σήμερα σε ένα κατάστημα για να δεις αυτή και τα αδελφάκια της και να τα δοκιμάσεις! Make spring makeup happen girl!

Πολλές φορές, βλέπουμε στα social media ή στα sites μακιγιάζ που μοιάζουν να χρειάζονται απίστευτα μεγάλες γκάμες χρωμάτων και προϊόντων. Ένα από αυτά είναι και αυτό που είδες στην κεντρική μας φωτογραφία και σε δελέασε! Είναι φωτεινό, χρωματιστό και ίσως να νομίζεις πως πρέπει να έχεις ένα ξεχωριστό νεσεσέρ για να χωρέσει τις σκιές που χρειάζεται για να γίνει. Κάνεις όμως λάθος! Το μόνο που χρειάζεσαι είναι η City Kit Mini παλέτα στην απόχρωση Graf! Και ναι, είναι mini…

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΑΤΙΩΝ

TIP: Layer it!

Φτιάξε το δικό σου χρώμα νυχιών συνδυάζοντας 2 αποχρώσεις Color Show. Απλά πέρνα πολύ λεπτές στρώσεις και είσαι έτοιμη!

OTHERS VIEWED