Ποια είναι η αγαπημένη σου Maybelline παλέτα μακιγιάζ;

Διάβασε και ψήφισε!

Η Τhe Burgundy Bar Palette! Έχει τα πιο σέξι χρώματα που ήταν, είναι και θα παραμείνουν τάση και είναι τέλεια για πρωινό και για βραδινό μακιγιάζ! H Total Temptation Palette! Είναι γήινη αλλά και εντυπωσιακή, έχει τέλειες αποχρώσεις και περιλαμβάνει <a href="https://www.maybelline.gr/makigiaz-make-up-proswpou/rouz-bronzer" target="_blank">ρουζ</a> και <a href="https://www.maybelline.gr/makigiaz-make-up-proswpou/proionta-lampshs-highlighters-contouring" target="_blank">highlighter</a>, όλα σε ένα τέλειο κουτί. H The City Kits Urban Light! Είναι ονειρεμένη, σχεδόν μαγική και ιδανική για όλα τα οn trend unicorn μακιγιάζ που μπορεί να σκαρφιστείς! H The City Kits Pink Edge! Περιέχει όλα τα ρομαντικά ροζ χρώματα που με μία πινελιά μπορούν να γίνουν boho η και nude!
  • Η Τhe Burgundy Bar Palette! Έχει τα πιο σέξι χρώματα που ήταν, είναι και θα παραμείνουν τάση και είναι τέλεια για πρωινό και για βραδινό μακιγιάζ!
  • H Total Temptation Palette! Είναι γήινη αλλά και εντυπωσιακή, έχει τέλειες αποχρώσεις και περιλαμβάνει ρουζ και highlighter, όλα σε ένα τέλειο κουτί.
  • H The City Kits Urban Light! Είναι ονειρεμένη, σχεδόν μαγική και ιδανική για όλα τα οn trend unicorn μακιγιάζ που μπορεί να σκαρφιστείς!
  • H The City Kits Pink Edge! Περιέχει όλα τα ρομαντικά ροζ χρώματα που με μία πινελιά μπορούν να γίνουν boho η και nude!

Πριν έρθει στη ζωή μας η πρώτη παλέτα μακιγιάζ της ΜΝΥ, η The Nudes Palette, δεν τελειώναμε παλέτες ποτέ! Δεν είχαν όλες τα χρώματα που χρειαζόμαστε και χρησιμοποιούμε καθημερινά και τις αγοράζαμε γιατί μπορεί να είχαν ένα ή δύο χρώματα που μας αρέσουν. Πλέον τις τελειώνουμε με αστραπιαίους ρυθμούς και κάθε Maybelline Girl έχει την αγαπημένη του. Σήμερα θα μιλήσουμε και θα ψηφίσουμε τις νεότερες…

 

Λοιπόν; Ποια είναι η αγαπημένη σου;

 

 

 

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

TIP: Δώσε βάθος

Πέρνα το μπρόνζερ σου μόνο από τους κροτάφους για να δώσεις φυσική ηλιοκαμένη όψη στο πρόσωπο σου.

OTHERS VIEWED