Ποια είναι η ιδανική υφή κόκκινου κραγιόν για σένα;

Μπορείς να έχεις glossy, σατινέ ή και απόλυτα ματ…

Μπορείς να επιλέξεις ένα glossy όπως το <a href="http://www.maybelline.gr/Products/Lip-Makeup/Lip-Gloss/Vivid-Hot-Lacquer-Lipgloss.aspx" target="_blank">Vivid Hot Lacquer</a> στην απόχρωση Classic. Είναι κρεμώδες, απίστευτα λαμπερό και θα μείνει τόσες ώρες στα χείλη σου που δεν θα το πιστεύεις! Μπορείς να διαλέξεις όμως και το απόλυτα ματ Superstay Matte Ink στην απόχρωση Pioneer! Είναι το κραγιόν με την μεγαλύτερη διάρκεια και το πιο έντονο χρώμα. Δεν έχεις παρά να το φορέσεις… θα δεις πως δεν θα αλλοιωθεί ακόμα και μετά τα φιλιά της Πρωτοχρονιάς! H τρίτη επιλογή σου είναι το κλασικό, αγαπημένο σατινέ τελείωμα και μόνο τα Color Sensational κραγιόν μπορούν να σου το χαρίσουν. Επειδή όμως μιλάμε για γιορτές… η επιλογή σου είναι το <a href="http://www.maybelline.gr/Products/Lip-Makeup/Kragion/color-sensational.aspx" target="_blank">Color Sensational</a> Loaded Bolds στην απόχρωση Dynamite Red! Είναι κρεμώδες, απλώνεται τέλεια και χωρίς περίγραμμα και είναι το κραγιόν που πρέπει να έχεις όχι μόνο για τις γιορτές αλλά για κάθε περίσταση που χρειάζεται χρώμα, αυτοπεποίθηση και… πολύ πλατιά χαμόγελα! Λοιπόν; Ποια είναι η υφή που σου ταιριάζει; Εμείς δεν μπορούμε να διαλέξουμε όσο και αν προσπαθούμε!
  • Μπορείς να επιλέξεις ένα glossy όπως το Vivid Hot Lacquer στην απόχρωση Classic. Είναι κρεμώδες, απίστευτα λαμπερό και θα μείνει τόσες ώρες στα χείλη σου που δεν θα το πιστεύεις!
  • Μπορείς να διαλέξεις όμως και το απόλυτα ματ Superstay Matte Ink στην απόχρωση Pioneer!
  • Είναι το κραγιόν με την μεγαλύτερη διάρκεια και το πιο έντονο χρώμα. Δεν έχεις παρά να το φορέσεις… θα δεις πως δεν θα αλλοιωθεί ακόμα και μετά τα φιλιά της Πρωτοχρονιάς!
  • H τρίτη επιλογή σου είναι το κλασικό, αγαπημένο σατινέ τελείωμα και μόνο τα Color Sensational κραγιόν μπορούν να σου το χαρίσουν. Επειδή όμως μιλάμε για γιορτές… η επιλογή σου είναι το Color Sensational Loaded Bolds στην απόχρωση Dynamite Red!
  • Είναι κρεμώδες, απλώνεται τέλεια και χωρίς περίγραμμα και είναι το κραγιόν που πρέπει να έχεις όχι μόνο για τις γιορτές αλλά για κάθε περίσταση που χρειάζεται χρώμα, αυτοπεποίθηση και… πολύ πλατιά χαμόγελα!
  • Λοιπόν; Ποια είναι η υφή που σου ταιριάζει; Εμείς δεν μπορούμε να διαλέξουμε όσο και αν προσπαθούμε!

Το κόκκινο κραγιόν είναι signature look για πολλές και απόλυτο must για την περίοδο των γιορτών. Μην επαναλαμβανόμαστε, όλες πρέπει να έχουμε ένα κόκκινο κραγιόν στο νεσεσέρ μας, ακόμα και αν το φοβόμαστε! Είναι εκείνο που, τις ημέρες που θέλουμε λίγη αυτοπεποίθηση παραπάνω, μπορεί να μας την δώσει με ένα πέρασμα. Ποιο όμως θα διαλέξεις εσύ; Βλέπεις, έχεις αρκετές επιλογές…

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΧΕΙΛΙΩΝ

TIP: Εναλλακτικό contouring

Σου τελείωσε το Master Sculpt; Μέχρι να αγοράσεις, κάνε «κοψίματα» χρησιμοποιώντας το μολύβι φρυδιών σου.

OTHERS VIEWED