Ποια μάσκαρα να πάρω;

Με τόσες ΜΝΥ μάσκαρα η επιλογή γίνεται δύσκολη και καλό είναι να θυμάσαι τα classics!

Δες εδώ πως μπορείς να επιλέξεις ποια μάσκαρα θα πάρεις ανάμεσα σε δεκάδες αποτελεσματικές επιλογές. Ανακάλυψε εδώ περισσότερα!

Λατρεύουμε τη μάσκαρα! Τη λατρεύουμε! Είναι το απόλυτο εργαλείο μακιγιάζ και η ΜΝΥ είναι εδώ για να μας προσφέρει δεκάδες επιλογές! Προσφέρει όμως τόσες πολλές, τόσο αποτελεσματικές και τόσο λαχταριστές που μπερδεύεσαι. Αναρωτιέσαι λοιπόν: Ποια από όλες να διαλέξω; Προτείνουμε μια επιστροφή στις σταθερές και κλασικές αξίες για σήμερα…

 

1

Ναι, ναι εννοούμε την κλασική αγαπημένη The Falsies! Την πρώτη μάσκαρα εκεί έξω που έκανε τις βλεφαρίδες σου να μοιάζουν με ψεύτικές!

 

2

Η μεταξένια της φόρμουλα μοιάζει να περιέχει… μαγικά γιατί με ένα πέρασμα μπορεί να διαχωρίσει τις βλεφαρίδες, να τις κάνει τριπλάσιες σε μήκος και όγκο και πραγματικά να σου αλλάξει την διάθεση!

 

3

Αν την έχεις δοκιμάσει ήδη, ξέρεις τι εννοούμε! Αν όχι… δεν ξέρεις τι χάνεις! Το αποτέλεσμα μπορεί να συγκριθεί eye to eye με τις ψεύτικες βλεφαρίδες και έχουμε τις αποδείξεις…

 

4

Κατάλαβες τι εννοούμε; Σήμερα λοιπόν επιλέγουμε κλασικές αξίες, την κλασική The Falsies και σου λύνουμε την απορία έτσι απλά!

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΑΤΙΩΝ

TIP: Πράσινα μάτια

Οι αποχρώσεις που τονίζουν τα πράσινα μάτια όσο τίποτα είναι οι μωβ και η σκιά Color Show Mono No 31 είναι ιδανική για smoky που μαγνητίζουν.  

OTHERS VIEWED