Ποιο είναι το αγαπημένο σου κονσίλερ;

Η Μάγδα απαντά μια για πάντα!

ASK MAGDA, M+ Team

Η Μάγδα, επίσημη makeup artist της Maybelline New York, σου λέει ποιο είναι το αγαπημένο της κονσίλερ. Διάβασε περισσότερα εδώ!

Οι ερωτήσεις που λαμβάνω περισσότερο, αφορούν κυρίως τα αγαπημένα μου προϊόντα! Όλες θέλουν να ξέρουν ποιο είναι το αγαπημένο μου κραγιόν αλλά… δεν με ρωτούν συχνά για το κονσίλερ και πάντα αναρωτιόμουν γιατί! Το κονσίλερ είναι το πιο σημαντικό ίσως προϊόν μακιγιάζ για ένα νεσεσέρ άλλωστε! Η ερώτησή σου λοιπόν με έκανε πολύ χαρούμενη γιατί μπορώ να δηλώσω για ακόμα μία φορά την τεράστια αγάπη που έχω στο Instant Age Rewind Concealer! 

 

Είναι το πιο κρεμώδες, μεταξένιο, ελαφρύ αλλά καλυπτικό κονσίλερ που έχω δοκιμάσει ποτέ. Είναι τόσο τέλειο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε όλο το πρόσωπο! Το καλύτερο όμως είναι πως δεν καλύπτει απλά. Το Instant Age Rewind περιποιείται την ευαίσθητη περιοχή των ματιών έτσι ώστε να έχεις τέλειο αποτέλεσμα άμεσα αλλά και μακροπρόθεσμα!

 

Μιας όμως που απάντησα στην δική σου ερώτηση θέλω εσύ Babelline αλλά και όλα τα Babellines εκεί έξω να ψηφίσετε! Ποιο είναι το δικό σας αγαπημένο ΜΝΥ concealer; 

 

 

 

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

TIP: Genius

Για να τονίσεις τις κάτω βλεφαρίδες σου χωρίς να τις κάνεις υπερβολικές πέρνα τις με την… Brow Drama Mascara! Ναι, θα είναι τέλειο!

OTHERS VIEWED