Ποιο είναι το ιδανικό matte lip gloss για καλοκαίρι;

Η Μάγδα απαντά αλλά δεν φαντάζεσαι με ποιον τρόπο…

ASK MAGDA, M+ Team

Η Μάγδα, επίσημη makeup artist της Maybelline New York, σου λέει ποιο είναι το ιδανικό matte lip gloss για το καλοκαίρι. Διάβασε περισσότερα εδώ!

Πρέπει να ομολογήσω πως τη συγκεκριμένη ερώτηση μου την έχετε κάνει πολλά κορίτσια και πιστεύω πως ήρθε η ώρα να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους: Δεν υπάρχει matte lip gloss… Το lip gloss είναι ένα προϊόν που δίνει λάμψη στα χείλη γι᾽αυτό και λέγεται gloss (λάμψη στα αγγλικά). Συνεπώς καταλαβαίνεις πως η φράση matte lip gloss είναι οξύμωρη!

 

Για να βρεις λοιπόν το ιδανικό προϊόν για τα χείλη σου αυτό το καλοκαίρι πρέπει να αποφασίσεις τι θες: ματ αποτέλεσμα ή λαμπερό; Αν θέλεις ματ, τότε τα Vivid Matte liquid έχουν τις τέλειες αποχρώσεις για κάθε ώρα της ημέρας και της νύχτας.

 

Αν αυτό που θέλεις ωστόσο είναι όντως λάμψη τότε τα Vivid Hot Lacquer είναι η επιλογή σου. Έχουν το πιο λαμπερό τελείωμα, κρεμώδη υφή και απίστευτη διάρκεια.

 

Αν πάλι θέλεις και τα δύο ταυτόχρονα… δεν γίνεται μονομιάς αλλά μπορείς να κάνεις κάποιο layering. Μπορείς να φορέσεις για αρχή το ματ κραγιόν σου σαν βάση και όταν το θελήσεις, να βγάλεις από την τσάντα σου το gloss και να αλλάξεις υφή και διάθεση. Όλα επιτρέπονται, αρκεί να ξέρεις τι θέλεις…

 

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΧΕΙΛΙΩΝ

TIP: Glossy τελείωμα

Για λίγη extra λάμψη στο μακιγιάζ σου, πέρνα ελάχιστη ποσότητα lip gloss από τα βλέφαρά σου πάνω από τη σκιά.

OTHERS VIEWED