Ποιο κραγιόν ταιριάζει με το eyeliner μου το καλοκαίρι;

Η Μάγδα απαντά και δίνει λύσεις

ASK MAGDA, M+ Team

To eyeliner και το <a href="https://mplus.maybelline.gr/m/tag/kokkino-kragion" target="_blank">κόκκινο κραγιόν</a> είναι το signature μακιγιάζ μου και λατρεύω αυτόν τον συνδυασμό. Εσύ ωστόσο, δεν χρειάζεται να κάνεις το ίδιο! Έχω προτάσεις για εσένα όποιο και αν είναι το στιλ σου. Αν είσαι πιο ρομαντικός, girly τύπος τότε η τέλεια επιλογή για να συνδυάσεις τη γατίσια γραμμή στα μάτια σου, είναι το <a href="https://www.maybelline.gr/makigiaz-xeiliwn/mat-kragion/superstay-matte-ink-kragion/loyalist" target="_blank">Super Stay Matte Ink</a> στην απόχρωση Romantic! Αν είσαι πιο συντηρητική και δεν θέλεις κάτι έντονο, τότε το Super Stay Ink Crayon στην απόχρωση Seek Adventure είναι ιδανικό. Ούτε nude, ούτε ακριβώς ροζ… τέλειο. Αν πάλι είσαι κλασική και θέλεις ένα κόκκινο κραγιόν τότε το ιδανικό που σίγουρα θα σου ταιριάζει (ταιριάζει σε όλες άλλωστε) είναι το <a href="https://www.maybelline.gr/makigiaz-xeiliwn/kragion/color-sensational-made-for-all-kragion" target="_blank">Color Sensational Made For All</a> στην απόχρωση Red for Me! Tέλος, μία επίσης κλασική απόχρωση που πάει σε όλες και είναι ιδανική για καλοκαίρι αλλά και για χειμώνα, είναι το σάπιο μήλο. Συγκεκριμένα, το Color Sensational Made For All στην απόχρωση Mauve for Me. Λοιπόν; Τι θα διαλέξεις Babelline;
  • To eyeliner και το κόκκινο κραγιόν είναι το signature μακιγιάζ μου και λατρεύω αυτόν τον συνδυασμό. Εσύ ωστόσο, δεν χρειάζεται να κάνεις το ίδιο! Έχω προτάσεις για εσένα όποιο και αν είναι το στιλ σου.
  • Αν είσαι πιο ρομαντικός, girly τύπος τότε η τέλεια επιλογή για να συνδυάσεις τη γατίσια γραμμή στα μάτια σου, είναι το Super Stay Matte Ink στην απόχρωση Romantic!
  • Αν είσαι πιο συντηρητική και δεν θέλεις κάτι έντονο, τότε το Super Stay Ink Crayon στην απόχρωση Seek Adventure είναι ιδανικό. Ούτε nude, ούτε ακριβώς ροζ… τέλειο.
  • Αν πάλι είσαι κλασική και θέλεις ένα κόκκινο κραγιόν τότε το ιδανικό που σίγουρα θα σου ταιριάζει (ταιριάζει σε όλες άλλωστε) είναι το Color Sensational Made For All στην απόχρωση Red for Me!
  • Tέλος, μία επίσης κλασική απόχρωση που πάει σε όλες και είναι ιδανική για καλοκαίρι αλλά και για χειμώνα, είναι το σάπιο μήλο. Συγκεκριμένα, το Color Sensational Made For All στην απόχρωση Mauve for Me. Λοιπόν; Τι θα διαλέξεις Babelline;

Αν είσαι αυθεντικό Babelline τότε θα έχεις παρατηρήσει πως… Λατρεύω το eyeliner και τα κραγιόν και μάλλον γι᾽αυτό μου κάνεις αυτή την ερώτηση!

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΑΤΙΩΝ

TIP: Something new!

Για μια αλλαγή express, βάλε μάσκαρα μόνο στις κάτω βλεφαρίδες σου! Το αποτέλεσμα θα είναι διακριτικό και super fresh.

OTHERS VIEWED