Πως πρέπει να εφαρμόζεις το μεικάπ

Τα φοράς αλλά κάνεις τις σωστές κινήσεις; Ώρα να μάθεις.

Τα φοράς αλλά κάνεις τις σωστές κινήσεις; Ώρα να μάθεις.

Η εφαρμογή του μέικαπ μπορεί να μην είναι επιστήμη αλλά –όπως ισχύει και σε πολλές άλλες περιπτώσεις- μερικές, μικρές λεπτομέρειες μπορούν να κάνουν όλη τη διαφορά. Αυτές τις λεπτομέρειες σου αποκαλύπτει εδώ η Μάγδα Αναστασοπούλου, επίσημη makeup artist της Maybelline New York, και αν τα ακολουθήσεις δεν θα κάνεις ποτέ ξανά λάθος στην εφαρμογή του μεικάπ σου. Και όταν λέμε ποτέ εννοούμε ακόμα και στο πίσω μέρος κινούμενου ταξί χωρίς φως.

Βήμα 1ο

Το πρώτο και πολύ σημαντικό βήμα είναι η επιλογή της σωστής απόχρωσης μέικαπ και για να τη βρεις θα τεστάρεις τα χρώματα στο πιγούνι και ΟΧΙ στο χέρι σου.

Βήμα 2ο

Ξεκίνα την εφαρμογή του μέικαπ από το κέντρο του προσώπου και προς τα έξω. Στόχος είναι να σβήσει το χρώμα φυσικά προς το περίγραμμα του προσώπου.

Extra Tip

Είτε χρησιμοποιείς πινέλο είτε τα χέρια σου, είναι σημαντικό να κάνεις ελαφριές και απαλές κινήσεις για να εφαρμόσει σωστά το προϊόν στο δέρμα και να απορροφηθεί.

Βήμα 3ο

Ταμπονάρισε το πρόσωπό σου με ένα χαρτομάντιλο στα σημεία που συνήθως εμφανίζεις λιπαρότητα ώστε να δημιουργήσεις ένα ματ αλλά και σταθερό αποτέλεσμα.

Extra Tip

Μην ξεχάσεις να κάνεις κινήσεις προς τα κάτω από το πιγούνι και με φορά προς το λαιμό σου ώστε να αποφύγεις το εφέ μάσκας.

Extra Tip

Μην ξεχάσεις επίσης να κάνεις και κινήσεις προς τα επάνω από το φρύδι και με φορά προς τα μαλλιά σου για να κάνεις τέλειο Blending και να έχεις ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

Simple as that!

Ο δρόμος προς την τέλεια επιδερμίδα ναι, είναι τόσο απλός!

MORE FROM ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

TIP: Προσοχή!

Τώρα που μαυρίζεις σιγά σιγά, μην συνεχίσεις να φοράς παντού το χειμερινό σου μεικάπ, ανάμειξέ το με λίγο από τα περσινό καλοκαιρινό σου για ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

OTHERS VIEWED