Πώς θα βγάλεις τις ωραιότερες fashion photos στο Instagram

Μερικά tips για φωτογραφίες που θα συγκεντρώσουν όλα τα Likes!

Τα ρούχα έχουν φτιαχτεί για να τα φοράμε στις καθημερινές μας δραστηριότητες, οπότε περπάτα, τρέξε, κάνε ό,τι θέλεις και φωτογραφίσου με το αγαπημένο σου outfit. Το Instagram διαθέτει πολλά φίλτρα, παράλληλα κυκλοφούν και πολλές εφαρμογές που διαθέτουν ακόμα περισσότερα. «Ντύσε» τις εικόνες σου με αυτό που σου αρέσει και κάντες πιο ατμοσφαιρικές. Ακόμα ένα σημαντικό σημείο που πρέπει να προσέξεις όταν φωτογραφίζεσαι είναι το τι βρίσκεται πίσω σου. Ανάλογα με τα ρούχα σου λοιπόν, επίλεξε το πιο ευφάνταστο φόντο και πόζαρε. Όταν αποφασίζεις να φωτογραφίσεις τα αγαπημένα σου fashion items πρέπει να φροντίσεις να είναι σωστά στοιχισμένα μεταξύ τους. Η αταξία θα αποσπάσει την προσοχή του θεατή και δε θα πετύχεις το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που επιθυμείς. Μπορεί να είσαι τέλεια ντυμένη, να έχεις πετύχει το ωραιότερο μακιγιάζ και τα πιο καλοχτενισμένα μαλλιά. Αυτό που θα σε κάνει να ξεχωρίζεις είναι ένα πηγαίο χαμόγελο που προδιαθέτει θετικά όποιον αποφασίσει να ρίξει μια ματιά στις φωτογραφίες σου.
  • Τα ρούχα έχουν φτιαχτεί για να τα φοράμε στις καθημερινές μας δραστηριότητες, οπότε περπάτα, τρέξε, κάνε ό,τι θέλεις και φωτογραφίσου με το αγαπημένο σου outfit.
  • Το Instagram διαθέτει πολλά φίλτρα, παράλληλα κυκλοφούν και πολλές εφαρμογές που διαθέτουν ακόμα περισσότερα. «Ντύσε» τις εικόνες σου με αυτό που σου αρέσει και κάντες πιο ατμοσφαιρικές.
  • Ακόμα ένα σημαντικό σημείο που πρέπει να προσέξεις όταν φωτογραφίζεσαι είναι το τι βρίσκεται πίσω σου. Ανάλογα με τα ρούχα σου λοιπόν, επίλεξε το πιο ευφάνταστο φόντο και πόζαρε.
  • Όταν αποφασίζεις να φωτογραφίσεις τα αγαπημένα σου fashion items πρέπει να φροντίσεις να είναι σωστά στοιχισμένα μεταξύ τους. Η αταξία θα αποσπάσει την προσοχή του θεατή και δε θα πετύχεις το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που επιθυμείς.
  • Μπορεί να είσαι τέλεια ντυμένη, να έχεις πετύχει το ωραιότερο μακιγιάζ και τα πιο καλοχτενισμένα μαλλιά. Αυτό που θα σε κάνει να ξεχωρίζεις είναι ένα πηγαίο χαμόγελο που προδιαθέτει θετικά όποιον αποφασίσει να ρίξει μια ματιά στις φωτογραφίες σου.

Το Instagram είναι πλέον μία από τις πιο διαδεδομένες εφαρμογές, η οποία αριθμεί εκατομμύρια μέλη από όλο τον κόσμο. Ανάμεσα σε όλους όσους το χρησιμοποιούν θα συναντήσεις ανθρώπους που απλώς μοιράζονται την καθημερινότητά τους, άλλους που ενδιαφέρονται για την τέχνη, κάποιους που είναι «τρελαμένοι» με τις selfies αλλά και πολλούς που αγαπούν τη μόδα και προτείνουν πολύ ενδιαφέροντα πράγματα. Αν ανήκεις στην τελευταία κατηγορία και θέλεις να μοιραστείς και εσύ τις ιδέες σχετικά με τις τάσεις αλλά και το ντύσιμό σου, διάβασε τα παρακάτω tips για να βγάλεις τις ωραιότερες φωτογραφίες.

 

 

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM FASHION

TIP: Body issues

Χρησιμοποίησε το Super Stay 24h Concealer σου για να καλύψεις ατέλειες στην πλάτη και τα πόδια σου. Είναι τόσο σταθερό που δεν θα λερώσει ούτε το λευκ

OTHERS VIEWED