Πρέπει να βάζω μάσκαρα φρυδιών αν βάφω τα μαλλιά μου ξανθά;

Η Μάγδα απαντά και προτείνει λύσεις…

ASK MAGDA, M+ Team

Η Μάγδα, επίσημη makeup artist της Maybelline New York, σου λέει πώς μπορείς να βάζεις μάσκαρα φρυδιών αν βάφεις τα μαλλιά σου ξανθά. Διάβασε περισσότερα εδώ!

Τα ξανθά, βαμμένα μαλλιά είναι μία δέσμευση που πολλές αποφασίζουν να κάνουν. Ενώ λοιπόν, πολλές θέλουν αντίθεση ανάμεσα στα μαλλιά και τα φρύδια, υπάρχουν άλλες που θέλουν το αποτέλεσμα να φαίνεται πιο φυσικό και κάπως έτσι και τα φρύδια αποχτούν πιο ανοιχτές αποχρώσεις.

 

1

Τι γίνεται λοιπόν αν δεν θέλεις να τονίζεις πολύ τα φρύδια σου για να μην χαλάσει το bleached αποτέλεσμα; Είναι η μάσκαρα φρυδιών η μόνη σου επιλογή;

 

2

H Brow Drama Dark Blonde έχει την τέλεια απόχρωση που δεν θα σκουρύνει πολύ τα φρύδια σου και θα σου χαρίσει ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα αλλά δεν είναι το προϊόν που θα μπορέσει να γεμίσει μεγάλα κενά στα φρύδια σου.

 

3

Αυτό θα το κάνει το Master Shape Brow Pencil! Αν λοιπόν το μόνο που θες έιναι απλά περιποιημένα φρύδια, τότε θα χρησιμοποιήσεις την μάσκαρα φρυδιών. Αν έχεις περισσότερες ανάγκες θα τη συνδυάσεις και με ένα μολύβι. Μην φοβάσαι, οι αποχρώσεις της ΜΝΥ είναι τόσο… ξανθές που το αποτέλεσμα θα είναι απόλυτα φυσικό!

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΑΤΙΩΝ

TIP: Φρεσκάρισέ το!

Για να κάνεις το πεντικιούρ σου να δείχνει πιο φρέσκο, πέρνα από πάνω μια στρώση Dr. Rescue Gel Effect Top Coat.

OTHERS VIEWED