Πρωινό μακιγιάζ με τρία μόνο προϊόντα!

…και σου λέμε ακριβώς ποια είναι αυτά!

H The City Kits Urban Lights παλέτα έχει όλες τις ονειρεμένες, ανοιξιάτικες αλλά και διακριτικές σκιές που χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις τέλεια looks, κατάλληλα για το γραφείο, τη σχολή ή και τον καφέ με τις φίλες σου. Το <a href="https://www.maybelline.gr/makigiaz-make-up-proswpou/proionta-lampshs-highlighters-contouring/master-holographic-metallic-highlighter-poudra-lampshs/universal" target="_blank">Master Holographic highlighter</a> είναι τέλειο για να φωτίσει το πρόσωπό σου τις ημέρες που είτε δεν έχεις πολλή όρεξη είτε… φαίνεται πως ξενύχτησες για τους δικούς σου λόγους! Τέλος, το Super Stay Matte Ink <a href="https://www.maybelline.gr/makigiaz-xeiliwn/kragion" target="_blank">κραγιόν</a> σου στην απόχρωση Seductress είναι ό, τι πρέπει για κάθε μέρα κάθε ώρα και κάθε μακιγιάζ. Είναι η απόχρωση που ταιριάζει σε όλες και πραγματικά θα γίνει η νέα σου εμμονή! Συνδύασε λοιπόν αυτά τα τρία προϊόντα και θα κάνεις άπειρα show stopping πρωινά μακιγιάζ!
  • H The City Kits Urban Lights παλέτα έχει όλες τις ονειρεμένες, ανοιξιάτικες αλλά και διακριτικές σκιές που χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις τέλεια looks, κατάλληλα για το γραφείο, τη σχολή ή και τον καφέ με τις φίλες σου.
  • Το Master Holographic highlighter είναι τέλειο για να φωτίσει το πρόσωπό σου τις ημέρες που είτε δεν έχεις πολλή όρεξη είτε… φαίνεται πως ξενύχτησες για τους δικούς σου λόγους!
  • Τέλος, το Super Stay Matte Ink κραγιόν σου στην απόχρωση Seductress είναι ό, τι πρέπει για κάθε μέρα κάθε ώρα και κάθε μακιγιάζ. Είναι η απόχρωση που ταιριάζει σε όλες και πραγματικά θα γίνει η νέα σου εμμονή! Συνδύασε λοιπόν αυτά τα τρία προϊόντα και θα κάνεις άπειρα show stopping πρωινά μακιγιάζ!

Το πρωινό μακιγιάζ, αν και είναι το πιο απλό, πολλές φορές αποδεικνύεται μπελάς! Δεν ξέρεις τι να κάνεις και καταλήγεις στα ίδια βαρετά πράγματα που κάνεις κάθε μέρα. Δεν χρειάζεται όμως να μπαίνεις σε τόσο μεγάλο δίλημμα κάθε φορά ούτε και να βάζεις φρένο στη δημιουργικότητά σου. Υπάρχουν τρία προϊόντα με τα οποία μπορείς να κάνεις… θαύματα! Για δες…

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

TIP: Μην ξεχνάς!

Για απίστευτη ένταση στις βλεφαρίδες σου με την Lash Sensational Mascara, να περνάς το ειδικό βουρτσάκι της και με τις δύο πλευρές από τις βλεφαρίδες σου.

OTHERS VIEWED