Πρωτότυπα looks με συνηθισμένα χρώματα στα ρούχα!

Μήπως ήρθε η ώρα να δεις «αλλιώς» κάποια κομμάτια που έχεις ήδη κατά νου;

Feeling blue: Ένα από τα αγαπημένα μας χρώματα, το μπλε δεν απογοητεύει καμία γυναίκα. Ξανθιές και μελαχρινές μπορούν να βρουν μία κατάλληλη απόχρωση του μπλε για να αναδείξει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους. Ηλεκτρίκ, ρουά, ραφ, γαλάζιο είναι μερικές μόνο από τις εκδοχές του που αγαπάνε οι σχεδιαστές. Εμείς για φέτος σου προτείνουμε να συνδυάσεις στο ίδιο σύνολο δύο από αυτές, μία πιο φωτεινή και μία πιο σκούρα. Ombré it is: Τόλμησε ένα κομμάτι που ξεκινά με μία απόχρωση και περνά σταδιακά σε μία άλλη, είναι ο ιδανικός τρόπος να εντάξεις χρωματική ποικιλία στην εμφάνισή σου χωρίς να είσαι κοινότυπη. Stripes again: Το χειμώνα τις φορούσαμε ασπρόμαυρες, τώρα πλησιάζει ο καιρός να τις δούμε αλλιώς. Μπορείς να είσαι τόσο playful και πρωτότυπη φορώντας ένα πολύχρωμο maxi φόρεμα με ρίγες, που δεν θα χρειάζεσαι και το παραμικρό αξεσουάρ να σου αναβαθμίσει το look. Yellow girl: Τα total looks είναι πάντα στη λίστα με τα αγαπημένα μας και την άνοιξη μπορείς σίγουρα να φορέσεις ένα κατακίτρινο σύνολο. Αν σου φαίνεται βαρετό επειδή είναι μονόχρωμο, δοκίμασε απλώς να το συνδυάσεις με το αγαπημένο σου κόκκινο κραγιόν.
  • Feeling blue: Ένα από τα αγαπημένα μας χρώματα, το μπλε δεν απογοητεύει καμία γυναίκα. Ξανθιές και μελαχρινές μπορούν να βρουν μία κατάλληλη απόχρωση του μπλε για να αναδείξει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους. Ηλεκτρίκ, ρουά, ραφ, γαλάζιο είναι μερικές μόνο από τις εκδοχές του που αγαπάνε οι σχεδιαστές. Εμείς για φέτος σου προτείνουμε να συνδυάσεις στο ίδιο σύνολο δύο από αυτές, μία πιο φωτεινή και μία πιο σκούρα.
  • Ombré it is: Τόλμησε ένα κομμάτι που ξεκινά με μία απόχρωση και περνά σταδιακά σε μία άλλη, είναι ο ιδανικός τρόπος να εντάξεις χρωματική ποικιλία στην εμφάνισή σου χωρίς να είσαι κοινότυπη.
  • Stripes again: Το χειμώνα τις φορούσαμε ασπρόμαυρες, τώρα πλησιάζει ο καιρός να τις δούμε αλλιώς. Μπορείς να είσαι τόσο playful και πρωτότυπη φορώντας ένα πολύχρωμο maxi φόρεμα με ρίγες, που δεν θα χρειάζεσαι και το παραμικρό αξεσουάρ να σου αναβαθμίσει το look.
  • Yellow girl: Τα total looks είναι πάντα στη λίστα με τα αγαπημένα μας και την άνοιξη μπορείς σίγουρα να φορέσεις ένα κατακίτρινο σύνολο. Αν σου φαίνεται βαρετό επειδή είναι μονόχρωμο, δοκίμασε απλώς να το συνδυάσεις με το αγαπημένο σου κόκκινο κραγιόν.

Η ανοιξη πλησιάζει. ΟΚ ο καιρός δε σε βοηθάει πολύ να σκεφτείς την επόμενη σεζόν, όμως οι μήνες θα περάσουν χωρίς να το καταλάβεις και καλύτερα να είσαι προετοιμασμένη.  Σίγουρα λατρεύεις να φοράς έντονα χρώματα την πιο χαρούμενη εποχή του χρόνου, αλλά είναι εκνευριστικό να νιώθεις ένα με όλες τις υπόλοιπες. Στη μάχη της πρωτοτυπίας, λοιπόν, και εμείς κάναμε μία mini έρευνα στις τελευταίες πασαρέλες και εντοπίσαμε πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις για να είσαι μεν in fashion, αλλά και έξω από τη μάζα.

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM FASHION

TIP: Έντονη σκιά!

Για να κάνεις τις χρωματιστές σκιές σου να φαίνονται πιο φωτεινές, απλά πέρνα σαν βάση λίγο λευκό μολύβι και πάνω από αυτό το χρώμα σου.

OTHERS VIEWED