Πώς βάζω highlighter και ποια λάθη να αποφύγω;

Διόρθωσέ το και θα δεις τεράστια διαφορά!

Βλέπεις, πολλά κορίτσια φορούν το highlighter σε λάθος σημείο και έτσι δεν εκμεταλλεύονται τη «δύναμή» του στο 100%. Ποιο είναι αυτό το σημείο; Οπουδήποτε εκτός από τα ζυγωματικά! Όχι, δεν αναφερόμαστε στη μύτη κλπ αλλά μιλάμε για τα μάγουλα! Για α δώσεις sexy αλλά και φυσική λάμψη στο πρόσωπό σου, πρέπει να ψηλαφίσεις κα να βρεις τα κόκαλα των ζυγωματικών σου. Έπειτα θα εφαρμόσεις το highlighter ακριβώς επάνω τους… Αν βάλεις το προϊόν πιο χαμηλά, μπορεί να κάνεις το πρόσωπό σου να δείχνει λίγο πιο πλατύ και να μην τονίσεις τις γωνίες σου! Αν το βάλεις πιο πάνω δεν πειράζει. Μπορείς να τονίσεις περισσότερο το βλέμμα σου έτσι πρόσεχε όμως! Υπάρχει πιθανότητα να τονίσεις τυχόν ρυτίδες ή λεπτές γραμμές γύρω από τα μάτια σου! Σε κάθε περίπτωση, θέλουμε να θυμάσαι πως πρέπει να φοράς ΚΑΙ <a href="https://www.maybelline.gr/makigiaz-make-up-proswpou/rouz-bronzer" target="_blank">ρουζ</a> μαζί με το highlighter σου για ένα φυσικά λαμπερό αποτέλεσμα με χρώμα υγείας!
  • Βλέπεις, πολλά κορίτσια φορούν το highlighter σε λάθος σημείο και έτσι δεν εκμεταλλεύονται τη «δύναμή» του στο 100%. Ποιο είναι αυτό το σημείο; Οπουδήποτε εκτός από τα ζυγωματικά! Όχι, δεν αναφερόμαστε στη μύτη κλπ αλλά μιλάμε για τα μάγουλα!
  • Για α δώσεις sexy αλλά και φυσική λάμψη στο πρόσωπό σου, πρέπει να ψηλαφίσεις κα να βρεις τα κόκαλα των ζυγωματικών σου. Έπειτα θα εφαρμόσεις το highlighter ακριβώς επάνω τους…
  • Αν βάλεις το προϊόν πιο χαμηλά, μπορεί να κάνεις το πρόσωπό σου να δείχνει λίγο πιο πλατύ και να μην τονίσεις τις γωνίες σου!
  • Αν το βάλεις πιο πάνω δεν πειράζει. Μπορείς να τονίσεις περισσότερο το βλέμμα σου έτσι πρόσεχε όμως! Υπάρχει πιθανότητα να τονίσεις τυχόν ρυτίδες ή λεπτές γραμμές γύρω από τα μάτια σου! Σε κάθε περίπτωση, θέλουμε να θυμάσαι πως πρέπει να φοράς ΚΑΙ ρουζ μαζί με το highlighter σου για ένα φυσικά λαμπερό αποτέλεσμα με χρώμα υγείας!

Το highlighter έχει γίνει πλέον μόνιμη προσθήκη σε κάθε νεσεσέρ. Είναι λογικό… Η λάμψη που χαρίζουν τα highlighters όπως το PUMA x Maybelline Chrome Highlighter είναι απλά εθιστική! Βέβαια, μπορεί το highlighter να βρίσκεται σε κάθε νεσεσέρ, εξακολουθούμε όμως να βλέπουμε ένα μικρό λάθος…

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

TIP: Κρέμα ΒΒ

Αν αναμείξεις μια σταγόνα κρέμας ματιών με το αγαπημένο σου κονσίλερ θα έχεις την δική σου, custom made κρέμα ΒΒ για τα μάτια!

OTHERS VIEWED