Πως βάζω κραγιόν: Πειράζει να χρησιμοποιώ τα δάχτυλά μου;

Η Μάγδα απαντά και δίνει λύσεις!

ASK MAGDA, M+ Team

Η Μάγδα, επίσημη makeup artist της Maybelline New York, σου απαντάει στην ερώτηση πως βάζω κραγιόν. Διάβασε περισσότερα εδώ!

Hey Girls! Τι ήταν όλη αυτή η βροχή την περασμένη εβδομάδα; Ελπίζω να φορούσατε όλες τα Super Stay 24h foundation και κραγιόν σας και την Total Temptation Waterproof mascara σας! Στο θέμα μας όμως: Βάζεις το κραγιόν με τα δάχτυλα και αναρωτιέσαι αν πειράζει… Γιατί να πειράζει;! You do you girl! Ακόμα και η δική μας emILY έτσι φοράει το κραγιόν!

 

1

Μάλιστα, αφού τα blurred lips είναι τάση, το αποτέλεσμα είναι on trend και fabulous! Μπορείς να φοράς κανονικά το κραγιόν σου με τα δάχτυλα και μάλιστα να «χαλάς» το περίγραμμα για ακόμα πιο trendy αποτέλεσμα όμως… πρόκειται να σε βάλω σε πειρασμό!

 

2

Τα νέα Color Sensational Shine Compulsion είναι εδώ και έχουν το πιο τέλειο στικ που έχεις δοκιμάσει ποτέ! Συνέχισε λοιπόν να βάζεις το κραγιόν σου με τα δάχτυλα, συνέχισε να διαβάζεις εδώ στο αγαπημένο σου Μ+ και στο τέλος θέλουμε να μας πεις αν άλλαξες γνώμη για την εφαρμογή. Α! Και φυσικά μην ξεχνάς…

 

3

Ολοκληρώνεις το lipstick look σου πάντα με την αγαπημένη σου mascara. Αδιάβροχη κατά προτίμηση. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει με αυτό τον καιρό και τους τυφώνες που αποφάσισαν να μας χτυπήσουν…

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΧΕΙΛΙΩΝ

TIP: Layering!

Βαρέθηκες το χρώμα στα νύχια σου; Πέρνα τους από πάνω το λευκό Color Show και δες το χρώμα να μεταμορφώνεται σε τέλειο παστέλ.

OTHERS VIEWED