Πώς κάνουμε contouring: Ένας πλήρης οδηγός

Διάβασε όσα πρέπει να ξέρεις για το πως κάνουμε contouring

Μιας που το καλοκαίρι πλησιάζει θέλουμε να πάρεις την <a href="https://www.maybelline.gr/makigiaz-make-up-proswpou/rouz-bronzer/master-bronzer-palette-paleta" target="_blank">Master bronze παλέτα</a> σου και αν δεν έχεις ακόμα μία στο νεσεσέρ σου θέλουμε να το κάνεις άμεσα! Περιέχει τρεις αποχρώσεις bronzer έτσι ώστε να μπορείς να «ρυθμίσεις» την απόχρωση και να τη φέρεις στα δικά σου μέτρα αλλά ΚΑΙ ένα highlighter για να δώσεις extra λάμψη! Το μόνο που έχεις να κάνεις λοιπόν είναι να περάσεις λίγο από το bronzer σου ακριβώς κάτω από το κόκαλο των ζυγωματικών σου για να τονίσεις τις γωνίες σου και στη συνέχεια να βάλεις λίγο highlighter ακριβώς επάνω στα ζυγωματικά σου. Ναι, τόσο απλά! Make it happen Babelline!
  • Μιας που το καλοκαίρι πλησιάζει θέλουμε να πάρεις την Master bronze παλέτα σου και αν δεν έχεις ακόμα μία στο νεσεσέρ σου θέλουμε να το κάνεις άμεσα!
  • Περιέχει τρεις αποχρώσεις bronzer έτσι ώστε να μπορείς να «ρυθμίσεις» την απόχρωση και να τη φέρεις στα δικά σου μέτρα αλλά ΚΑΙ ένα highlighter για να δώσεις extra λάμψη!
  • Το μόνο που έχεις να κάνεις λοιπόν είναι να περάσεις λίγο από το bronzer σου ακριβώς κάτω από το κόκαλο των ζυγωματικών σου για να τονίσεις τις γωνίες σου και στη συνέχεια να βάλεις λίγο highlighter ακριβώς επάνω στα ζυγωματικά σου. Ναι, τόσο απλά! Make it happen Babelline!

Το contouring πρώτα έγινε τάση και πλέον, είναι βασικό κομμάτι για το μακιγιάζ πολλών κοριτσιών. Είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείς να σμιλέψεις το πρόσωπό σου και να τονίσεις τα χαρακτηριστικά σου ή ακόμα και να δημιουργήσεις χαρακτηριστικά που δεν έχεις (hello γωνίες). Εξακολουθεί ωστόσο να είναι γρίφος για πολλές όμως δεν χρειάζεται γιατί η φιλοσοφία του contouring είναι απλή. Δημιουργείς σκιές για να απαλύνεις κάποια σημεία όπως ο όγκος στα μάγουλα και φωτίζεις άλλα για να τα τονίσεις όπως τα ζυγωματικά. Αλλά δεν χρειάζεται να κάνεις πάντα contouring σε όλο το πρόσωπο. Λίγη φωτοσκίαση στα μάγουλα αρκεί για να είσαι τέλεια και θα σου πούμε πως θα την κάνεις πανεύκολα. 

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

TIP: O ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ

Η Total Temptation Mascara είναι η πιο yummy μάσκαρα που έχεις δοκιμάσει ποτέ! Περιέχει εκχύλισμα καρύδας και βανίλιας και σου χαρίσει το πιο σαγηνευτικό βλέμμα!

OTHERS VIEWED