Πώς κάνω contouring με το Instant Age Rewind Concealer

Είναι το πιο εύκολο και διακριτικό contouring που θα κάνεις ποτέ!

Διάβασε την απάντηση στην ερώτηση πώς κάνω contouring με το Instant Age Rewind Concealer. Μπες στο site και ανακάλυψε περισσότερες πληροφορίες εδώ!

Το contouring πλέον σου έχει γίνει δεύτερη φύση! Μετά από δεκάδες πραγματικά tutorials, έχεις καταφέρει να… πάρεις master στην τέχνη της φωτοσκίασης και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Όσο όμως ο καιρός ανοίγει και το μακιγιάζ σου γίνεται ολοένα και πιο διακριτικό, ίσως ήρθε η ώρα να εξελίξεις την τεχνική σου και να δοκιμάσεις κάτι λίγο πιο light! Είπαμε λοιπόν να σε βοηθήσουμε και να σου δείξουμε τον πιο εύκολο και παράλληλα διακριτικό τρόπο για να δημιουργήσεις γωνίες στο πρόσωπό σου… Με το Instant Age Rewind Concealer σου! Το μόνο που θα χριεαστείς έιναι μία απόχρωση δύο τόνους πιο σκούρα από το χρώμα του δέρματός σου και το κανονικό Instant Age Rewind Concealer σου! Δες παρακάτω πως θα το κάνεις και μας ευχαριστείς άλλη φορά.

Βήμα 1

Βήμα 1

Πάρε το σκούρο Instant Age Rewind σου και τράβα μία γραμμή ακριβώς κάτω από το κόκαλο των ζυγωματικών σου.

Βήμα 2

Βήμα 2

Κάνε πολύ καλό blending με το μαλακό σφουγγαράκι κάνοντας κινήσεις προς τα κάτω και με φορά προς το κέντρο του προσώπου σου.

Βήμα 3

Βήμα 3

Τώρα πάρε το κανονικό χρώμα Instant Age Rewind που χρησιμοποιείς, εξαφάνισε τους μαύρους κύκλους σου και μην ξεχάσεις να φορέσεις λίγο ρουζ! Αυτό ήταν όλο! Πες πόσο εύκολο! Πες!

Ακολούθησε τα 3 steps

MORE FROM ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

TIP: Μην την πετάξεις!

Η μάσκαρά σου μοιάζει να ξεράθηκε; Βάλε λίγο ορό σαν αυτόν που χρησιμοποιείς για τους φακούς σου μέσα της και ζέστανέ την ανάμεσα στα χέρια σου!

OTHERS VIEWED