Πώς μπορείς να αποκτήσεις Cherry Eyes με την Lemonade Craze

Η Lemonade Craze παλέτα μπορεί να σε βοηθήσει να αντιγράψεις όλες τις τάσεις!

Τα #CherryEyes έχουν τις ζουμερές αποχρώσεις των κερασιών και είναι η τελευταία λέξη της μόδας. Τα είδαμε στις πασαρέλες, οι celebrities τα υιοθετούν για το κόκκινο χαλί και εννοείται εσύ, σαν αυθεντικό Maybelline Girl θα τα αντιγράψεις. Ε λοιπόν, η Lemonade Craze παλέτα σου έχει τις αποχρώσεις που χρειάζεσαι… Η δροσερή φούξια και η πιο σκούρα μπορντό-καφέ μπορούν να συνδυαστούν μοναδικά στα βλέφαρά σου και να δημιουργήσουν το απόλυτο cherry αποτέλεσμα που θα κλέψει την παράσταση, τις εντυπώσεις… τα πάντα! Περίμενε όμως! Επειδή ένα τόσο bold χρώμα στα <a href="https://www.maybelline.gr/makigiaz-matiwn" target="_blank">μάτια</a> μπορεί να σε κάνει να δείχνεις λίγο κουρασμένη, το μυστικό της επιτυχίας είναι το Expression Kajal! Όχι, όχι το αγαπημένο σου μαύρο αλλά το λευκό! Λίγη από τη λευκή απόχρωση στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου θα κάνει όλη τη διαφορά και θα απογειώσει το look σου! Λοιπόν; Will you make cherry eyes happen?
  • Τα #CherryEyes έχουν τις ζουμερές αποχρώσεις των κερασιών και είναι η τελευταία λέξη της μόδας. Τα είδαμε στις πασαρέλες, οι celebrities τα υιοθετούν για το κόκκινο χαλί και εννοείται εσύ, σαν αυθεντικό Maybelline Girl θα τα αντιγράψεις. Ε λοιπόν, η Lemonade Craze παλέτα σου έχει τις αποχρώσεις που χρειάζεσαι…
  • Η δροσερή φούξια και η πιο σκούρα μπορντό-καφέ μπορούν να συνδυαστούν μοναδικά στα βλέφαρά σου και να δημιουργήσουν το απόλυτο cherry αποτέλεσμα που θα κλέψει την παράσταση, τις εντυπώσεις… τα πάντα!
  • Περίμενε όμως! Επειδή ένα τόσο bold χρώμα στα μάτια μπορεί να σε κάνει να δείχνεις λίγο κουρασμένη, το μυστικό της επιτυχίας είναι το Expression Kajal! Όχι, όχι το αγαπημένο σου μαύρο αλλά το λευκό!
  • Λίγη από τη λευκή απόχρωση στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου θα κάνει όλη τη διαφορά και θα απογειώσει το look σου! Λοιπόν; Will you make cherry eyes happen?

Η Lemonade Craze παλέτα ήρθε και έβαλε χρώμα στη ζωή σου! Έβαλε δροσερές πινελιές στα βραδινά σου μακιγιάζ, fresh χρώμα στα μακιγιάζ του ΣΚ και έκανε τα καθημερινά σου πιο διασκεδαστικά. Τώρα θα σε βοηθήσει να ακολουθήσεις και τις τελευταίες τάσεις! Βλέπεις, η μόδα προστάζει #CherryEyes και με την Lemonade Craze παλέτα μπορείς να τα αποκτήσεις!

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΑΤΙΩΝ

TIP: ΒΑΛΕ ΧΡΩΜΑ!

Τα Baby Lips είναι εδώ όχι απλά για να ενυδατώσουν τα χείλη σου... Ήρθαν για να γεμίζουν χρώμα το χαμόγελό σου και το νεσεσέρ σου! #MakeItHappen

OTHERS VIEWED