Πώς μπορείς να πετύχεις και εσύ τα blurred lips!

Χρειάζεσαι 2 προϊόντα και… τα δάχτυλά σου

Δες τώρα πως μπορείς να πετύχεις και εσύ τα blurred lips που είναι η απόλυτη τάση φέτος. Μπες στο site και ανακάλυψε περισσότερες πληροφορίες εδώ!

Τα blurred lips είναι η απόλυτη τάση φέτος και πρόκειται να αρχίσεις να τα βλέπεις παντού. Παραδοσιακά, γίνονται εφαρμόζοντας το κραγιόν σε όλα τα χείλη και έπειτα «μουτζουρώνοντας» το χρώμα στο περίγραμμα έτσι ώστε να γίνει πιο θολό aka blurry. Αυτός είναι ένας εύκολος τρόπος αλλά μπορεί να μην σου πετύχει πάντα οπότε θελήσαμε να σε διευκολύνουμε δείχνοντάς σου πως θα κάνεις τα blurred lips αλλά… ανάποδα!

 

1

Πρώτα από όλα, θα περάσεις σε όλη την επιφάνεια των χειλιών σου ένα nude κραγιόν σαν βάση. Εμείς προτείνουμε το κρεμώδες και μεταξένιο Color Sensational στην απόχρωση Sweet Pink. Είναι ιδανικό για ξανθές και μελαχρινές… ναι, πάει σε όλες. 

 

2

Έπειτα θα πάρεις μία σκούρα απόχρωση όπως για παράδειγμα τη λατρεμένη μας Composer των Super Stay Matte Ink Και… με το δάχτυλό σου, θα ταμπονάρεις λίγο χρώμα μόνο στο κέντρο των χειλιών σου. Έτσι ταμποναριστά, θα σβήσεις το χρώμα προς το περίγραμμα και θα έχεις ένα Blurry εφέ… έχοντας ξεκινήσει ανάποδα! Πες, δεν είναι πανεύκολο και πιο safe;!

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΧΕΙΛΙΩΝ

TIP: Φυσικό φως

Όταν κάνεις το μακιγιάζ σου, είναι πάντα καλύτερα να στέκεσαι σε όσο το δυνατόν περισσότερο, φυσικό φως γι’ αυτό μετακίνησε τον καθρέφτη σου πλάι σε ένα παράθυρο.

OTHERS VIEWED