Πως μπορώ να αποφύγω να φοράω μεικάπ πάνω από το αντηλιακό;

Η Μάγδα απαντά και δίνει λύσεις

ASK MAGDA, M+ Team

Η Μάγδα, επίσημη makeup artist της Maybelline New York, σου δείχνει πως θα αποφύγεις να φοράς μεικάπ πάνω από το αντηλιακό. Διάβασε περισσότερα εδώ!

Babelline πόσο σε καταλαβαίνω! Το αντηλιακό κάτω από το μεικάπ είναι οριακά ένα μαρτύριο, κυρίως αν η επιδερμίδα σου είναι λιπαρή. Δυστυχώς όμως, ούτε μπορείς να κυκλοφορήσεις απεριποίητη ούτε και να παραλείψεις το αντηλιακό που είναι τόσο μα τόσο σημαντικό. Τι κάνεις λοιπόν; παίρνεις το Dream Urban Cover

 

1

Ναι, ναι, τώρα στην γκάμα της ΜΝΥ υπάρχει ένα αντηλιακό που έχει απίθανα ελαφριά και dreamy υφή και SPF 50 για απόλυτη προστασία της επιδερμίδας. Περίμενε, δεν περιέχει μόνο αυτά…

 

2

Είπαμε πως λέγεται Dream Urban Cover και αυτό σημαίνει πως είναι ειδικά μελετημένο για να προστατεύει το δέρμα σου από τη μόλυνση της πόλης και όλες τις επιθέσεις που δέχεται ένα urban Babelline όπως εσύ! Πως; Με τα αντιοξειδωτικά του που μάχονται ενάντια στις ελεύθερες ρίζες!

 

3

Δεν χρειάζεται λοιπόν να φοράς μεικάπ και αντηλιακό γιατί το νέο Dream Urban Cover είναι και τα δύο σε ένα plus πoλλά περισσότερα! Βρες την απόχρωσή σου, δοκίμασε την ονειρεμένα ελαφριά του υφή και δεν θα το αποχωριστείς ούτε τον χειμώνα!

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM LOOKS

TIP: Waterproof it!

Αδαβροχοποίησε το μακιγιάζ σου περνώντας ελάχιστη ποσότητα Super Stay 24h Powder από όλο σου το πρόσωπο με ένα μεγάλο πινέλο.

OTHERS VIEWED