Πώς να αποκτήσεις γεμάτα, ζουμερά χείλη βήμα βήμα!

Είναι πανεύκολο!

Δες εδώ πως μπορείς να αποκτήσεις γεμάτα και ζουμερά χείλη και βρες αναλυτικά βήμα βήμα τι πρέπει να κάνεις. Ανακάλυψε εδώ περισσότερα!

Τα γεμάτα, ζουμερά χείλη είναι αυτό που θέλουμε όλες. Κάποιες το έχουν φυσικά και τις ζηλεύουμε. Όχι, αλήθεια, τις ζηλεύουμε και δεν ντρεπόμαστε. Οι υπόλοιπές ψάχνουμε τρόπους να «κλέψουμε» λίγο όγκο για τα χείλη μας και αυτοί οι τρόποι είναι πολλοί. Ο πιο φυσικός ωστόσο είναι το overlining! Είανι η τεχνική που όλες ξέρουμε, όλες έχουμε προσπαθήσει αλλά δεν καταφέρνουμε 100% να δημιουργήσουμε την ψευδαίσθηση. Ε λοιπόν, με τα tips μας και τα νέα Color Sensational Lip Liners θα τα καταφέρουμε. Για δες…

Τα χείλη σου

Πριν κάνεις οτιδήποτε, απολέπισε και ενυδάτωσε πολύ καλά τα χείλη σου για να τα προετοιμάσεις.

Το μολύβι σου

Το nude Color Sensational Lip Liner είναι κρεμώδες, σταθερό, με μύτη ακριβείας και ιδανικό για ένα τέλειο και φυσικό αποτέλεσμα.

Βήμα 1

Ξεκίνα περνώντας το Color Sensational Lip Liner σου από το άνω χείλος τοποθετώντας την γραμμή ΑΚΡΙΒΩΣ πάνω από την φυσική γραμμή την χειλιών σου. Μιλάμε για χιλιοστά συνεπώς μην το παρακάνεις.

Βήμα 2

Τώρα κάνε το ίδιο και για το κάτω χείλος σου προσέχοντας πάντα να μην ξεφύγεις πολύ από την φυσική γραμμή των χειλιών σου.

Βήμα 3

Τώρα τράβα γραμμές μέσα από το περίγραμμα που δημιούργησες. Ξεκίνα με μερικές στο άνω χείλος και κάνε το ίδιο στο κάτω

Βήμα 4

Τώρα γέμισε τα κενά. Έτσι θα έχεις ένα ομοιόμορφο και πολύ σταθερό αποτέλεσμα!

Βήμα 5

Τώρα συνέχισε με το κραγιόν σου εφαρμόζοντάς το σε όλη την βαμμένη επιφάνεια των χειλιών σου.

Το αποτέλεσμα

Τα χείλη σου έγιναν πιο ζουμερά από ποτέ. Θες να δεις τη διαφορά;

Πριν και μετά

Είναι μεγάλη η διαφορά, όχι;

MORE FROM ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΧΕΙΛΙΩΝ

TIP: ΜΟΝΟ ΜΑΣΚΑΡΑ ΑΡΚΕΙ!

Η μάσκαρα είναι το απόλυτο ατού στο νεσεσέρ σου και ιδιαίτερα όταν πρόκειται για μία super fab μάσκαρα όπως η The Colossal Big Shot! Μόλις μερικές στρώσες αρκούν για να σε κάνουν να κλέψεις την παράσταση!

OTHERS VIEWED