Πώς να φορέσεις τα μποτάκια σου με πολλούς τρόπους!

Το παπούτσι που σίγουρα ήδη έχεις, μπορεί να συνδυαστεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους!

Με μίνι. Θέλεις να φορέσεις το αγαπημένο σου κοντό φόρεμα ή φούστα και θέλεις ταυτόχρονα να είσαι άνετη; Η καλύτερη εναλλακτική αν δε θέλεις να φορέσεις sneakers, είναι τα ίσια μποτάκια. Ψηφίζουμε ναι. Με φαρδύ παντελόνι. Φόρεσέ το αν είσαι skinny γιατί θα προσθέσει πόντους στα πόδια σου. Αν πάλι νιώθεις ότι δε μπορείς να το υποστηρίξεις η επόμενη λύση είναι για σένα. Με jeans. Όποιος και αν είναι ο σωματότυπός σου, υπάρχει το κατάλληλο τζιν για σένα. Με αυτό λοιπόν θα συνδυάσεις και τα αγαπημένα σου μποτάκια, με τακούνι ή χωρίς. We love it! Mε midi φόρεμα ή φούστα. Και αυτή η επιλογή είναι παντός καιρού και φυσικά μπορείς να παίξεις με τις υφές και τα χρώματα για ένα ακόμα πιο ενδιαφέρον αποτέλεσμα. Με διαφάνεια. Θέλεις να κάνεις ένα ρομαντικό see through φόρεμα πιο ενδιαφέρον; Δεν έχεις παρά να προσθέσεις μια αντίθεση. Συνδύασέ το λοιπόν με ένα ζευγάρι military boots και θα δεις ότι αν και τελείως διαφορετικά, αυτά τα κομμάτια τελικά πάνε πολύ μεταξύ τους.
  • Με μίνι. Θέλεις να φορέσεις το αγαπημένο σου κοντό φόρεμα ή φούστα και θέλεις ταυτόχρονα να είσαι άνετη; Η καλύτερη εναλλακτική αν δε θέλεις να φορέσεις sneakers, είναι τα ίσια μποτάκια. Ψηφίζουμε ναι.
  • Με φαρδύ παντελόνι. Φόρεσέ το αν είσαι skinny γιατί θα προσθέσει πόντους στα πόδια σου. Αν πάλι νιώθεις ότι δε μπορείς να το υποστηρίξεις η επόμενη λύση είναι για σένα.
  • Με jeans. Όποιος και αν είναι ο σωματότυπός σου, υπάρχει το κατάλληλο τζιν για σένα. Με αυτό λοιπόν θα συνδυάσεις και τα αγαπημένα σου μποτάκια, με τακούνι ή χωρίς. We love it!
  • Mε midi φόρεμα ή φούστα. Και αυτή η επιλογή είναι παντός καιρού και φυσικά μπορείς να παίξεις με τις υφές και τα χρώματα για ένα ακόμα πιο ενδιαφέρον αποτέλεσμα.
  • Με διαφάνεια. Θέλεις να κάνεις ένα ρομαντικό see through φόρεμα πιο ενδιαφέρον; Δεν έχεις παρά να προσθέσεις μια αντίθεση. Συνδύασέ το λοιπόν με ένα ζευγάρι military boots και θα δεις ότι αν και τελείως διαφορετικά, αυτά τα κομμάτια τελικά πάνε πολύ μεταξύ τους.

Τα μποτάκια σε διαφορετικό ύψος και στιλ, είναι το απόλυτο must have του χειμώνα και ίσως και της άνοιξης και του φθινοπώρου. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να τα φορέσεις και εμείς είμαστε εδώ για να σου δώσουμε μερικές ιδέες που θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση. 

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM FASHION

TIP: Ξεχάστηκες;

Ξέχασες το Master Sculpt σου αλλά πήρες μαζί την The Nudes Pale

OTHERS VIEWED