Πως να φορέσεις το πιο trendy πράσινο μεταλλικό κραγιόν!

Ναι, πράσινο μεταλλικό κραγιόν…

Δες εδώ ιδέες και συμβουλές για το πως μπορείς να φορέσεις το πιο trendy γκρι μεταλλικό κραγιόν. Ανακάλυψε εδώ περισσότερα!

Τα μεταλλικά κραγιόν ήταν huge το 2017 και θα συνεχίσουν να είναι και το 2018! Ενώ όμως καλύψαμε τα πάντα που πρέπει να ξέρεις για τις basic αποχρώσεις, δεν μιλήσαμε αρκετά για τις πιο edgy, έντονες και… ίσως ανορθόδοξες όπως για παράδειγμα το γκρι! Είναι ένα χρώμα απρόβλεπτο, ένα χρώμα statement, ένα κραγιόν που θα τραβήξει όλα τα βλέμματα και για να τα τραβήξει για όλους τους σωστούς λόγους επιστρατεύσαμε τις γνώσεις της Μάγδας Αναστασοπούλου (duh!) για να σου δείξει πως θα το φορέσεις σωστά!

Βήμα 1

Βήμα 1

Ένα τόσο περίεργο χρώμα χρειάζεται λάμψη στο πρόσωπο και τίποτα περισσότερο! Το highlighter λοιπόν της GigiXMaybelline West Coast collection είναι αυτό που χρειάζεσαι! Πέρασέ το από τα ζυγωματικά σου για εκτυφλωτική λάμψη και sex appeal!

Βήμα 2

Βήμα 2

Η GigiXMaybelline Mascara σου χαρίζει βλεφαρίδες απλά ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ με ένα πέρασμα και είναι τέλεια για να συνοδεύσει τα edgy σου χείλη! Πέρασέ την από τις βλεφαρίδες σου με κινήσεις ζιγκ-ζαγκ και εννοείται μην ξεχάσεις τις κάτω βλεφαρίδες!

Το κραγιόν σου

Το κραγιόν σου

To Metallic Foil στην απόχρωση Labyrinth είναι το πιο έντονο, διαφορετικό και υπέροχο που μπορείς να φορέσεις! Απλώνεται σαν μετάξι στα χείλη και διαρκεί για ώρες!

Βήμα 3

Βήμα 3

Πέρασέ το από τα χείλη σου προσεκτικά, ταμπονάρισε και επανέλαβε… δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα άλλο!

Έτοιμη!

Έτοιμη!

Τώρα θα κλέψεις την παράσταση χωρίς καν να χαμογελάσεις!

MORE FROM ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΧΕΙΛΙΩΝ

TIP: Πιο σταθερό χρώμα

Για το πιο σταθερό χρώμα στα χείλη, πέρνα το κραγιόν σου ταμπονάρισε με ένα χαρτομάντιλο και ξαναπέρνα το για να «κλειδώσει» το χρώμα.  

OTHERS VIEWED