Πώς να φορέσεις το τζιν σου που είναι πάντα επίκαιρο!

Δες πώς να το φορέσεις αυτή τη σεζόν και να είσαι super stylish και πάλι.

@thefmartini: Το αγαπημένο σου τζιν ταιριάζει με τα κλασικά και ένα από αυτά είναι το ριγέ πουκάμισο που θυμίζει κάτι από την ανδρική γκαρνταρόμπα. Επίλεξε ένα με διαφορετικό twist, όπως ας πούμε ένα ιδιαίτερο δέσιμο, και η εμφάνισή σου, ανάλογα και με τα αξεσουάρ και το <a href="http://www.maybelline.gr/Products.aspx" target="_blank">μακιγιάζ</a> σου, είναι κατάλληλη για κάθε περίσταση. @themuseandtheladybug: Και μιας και μιλάμε για τα κλασικά, το λευκό T-shirt αλλά και ένα κλασικό, δερμάτινο jacket είναι πάντα ο τέλειος τρόπος για να φορέσεις το αγαπημένο σου τζιν. Πρόσθεσε ένα κόκκινο <a href="http://www.maybelline.gr/Products/Lip-Makeup/Kragion.aspx" target="_blank">κραγιόν</a> και είσαι έτοιμη. @konstantina_liv: Ωραία τα κλασικά, αλλά αν θέλεις να διαφοροποιηθείς, φυσικά υπάρχει τρόπος. Επίλεξε ένα ζευγάρι ιδιαίτερα παπούτσια και γιατί όχι και ένα ζευγάρι καλτσάκια. Ολοκλήρωσε το look σου με κάποιο απλό τοπ και άσε την προσοχή να πέσει στα πόδια σου.
  • @thefmartini: Το αγαπημένο σου τζιν ταιριάζει με τα κλασικά και ένα από αυτά είναι το ριγέ πουκάμισο που θυμίζει κάτι από την ανδρική γκαρνταρόμπα. Επίλεξε ένα με διαφορετικό twist, όπως ας πούμε ένα ιδιαίτερο δέσιμο, και η εμφάνισή σου, ανάλογα και με τα αξεσουάρ και το μακιγιάζ σου, είναι κατάλληλη για κάθε περίσταση.
  • @themuseandtheladybug: Και μιας και μιλάμε για τα κλασικά, το λευκό T-shirt αλλά και ένα κλασικό, δερμάτινο jacket είναι πάντα ο τέλειος τρόπος για να φορέσεις το αγαπημένο σου τζιν. Πρόσθεσε ένα κόκκινο κραγιόν και είσαι έτοιμη.
  • @konstantina_liv: Ωραία τα κλασικά, αλλά αν θέλεις να διαφοροποιηθείς, φυσικά υπάρχει τρόπος. Επίλεξε ένα ζευγάρι ιδιαίτερα παπούτσια και γιατί όχι και ένα ζευγάρι καλτσάκια. Ολοκλήρωσε το look σου με κάποιο απλό τοπ και άσε την προσοχή να πέσει στα πόδια σου.

Το τζιν είναι το αγαπημένο μας θέμα και σίγουρα είναι ένα από τα αγαπημένα σου κομμάτια. Θα έχεις περισσότερα από ένα και όπως όλες οι γυναίκες, θα έχεις και κάποιο που δε σταματάς να φοράς γιατί ταιριάζει απόλυτα στο σώμα και στο στιλ σου. Αν λοιπόν θέλεις έναν διαφορετικό τρόπο για να το συνδυάσεις, δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις αυτές τις στιλιστικές προτάσεις. 

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM FASHION

TIP: Tape it!

Δεν μπορείς να κάνεις ίσια τη γραμμή για το γαλλικό; Βάλε λίγη ταινία ή σελοτέιπ στην άκρη του νυχιού και θα γίνει παιχνίδι!

OTHERS VIEWED