Πώς να βάλεις την Master Bronze Palette αν είσαι ξανθιά!

Είναι πανεύκολο και το αποτέλεσμα απόλυτα φυσικό!

Ανακάλυψε τώρα όλες τις συμβουλές για να χρησιμοποιήσεις σωστά τη Master Bronze Palette σου αν είσαι ξανθιά. Διάβασε εδώ περισσότερα!

Αν είσαι ξανθιά τότε ίσως να κοκκινίζεις περισσότερο από όσο μαυρίζεις. Όταν μάλιστα μαυρίσεις, παίρνεις ένα χρυσαφένιο χρώμα, πολύ διαφορετικό από το σοκολατένιο των μελαχρινών. Όπως καταλαβαίνεις, δεν μπορείς να βάλεις το bronzer sαν να ήσουν μια άλλη Kim Kardashian ή οποιαδήποτε άλλη μελαχρινή, θα αγοράσεις όμως την ίδια παλέτα με τις μελαχρινές… μάλλον, την μια και μοναδική παλέτα που χρειαζόμαστε όλες το καλοκαίρι: Την Master Bronze Palette. Πως θα την χρησιμοποιήσεις όμως εσύ που είσαι χρυσαφένια ξανθιά; Εδώ έρχεται η Μάγδα Αναστασοπούλου με τα tips της για να σου δείξει πως θα κάνεις το τέλειο Blonde Bronze Look!

CONTINUE READING

Η παλέτα σου

Η παλέτα σου

Με 3 διαφορετικές αποχρώσεις bronzer και ένα highlighter, η Master Bronze Palette είναι το απόλυτο must have για όλες μας αυτό το καλοκαίρι.

Οι αποχρώσειςΟι αποχρώσεις

Επειδή εσύ παίρνεις ένα διακριτικό, απαλό και χρυσαφένιο χρώμα, οι αποχρώσεις που θα χρησιμοποιήσεις είναι οι Νο 2 και Νο3 και φυσικά το highlighter!

 

Βήμα 1

Βήμα 1

Πάρε με το πινέλο σου λίγη ποσότητα από την απόχρωση Νο 2 και πέρασέ την από το μέτωπό σου σβήνοντας προς τν γραμμή των μαλλιών σου.

Βήμα 2

Βήμα 2

Πάρε λίγη ακόμα ποσότητα με το πινέλο σου και πέρασέ το από τους κροτάφους σου σβήνοντας προς το κέντρο του προσώπου για φυσικό αποτέλεσμα.

Κοιτάξου!

Κοιτάξου!

Επειδή το χρώμα σου είναι ανοιχτό, είναι εύκολο να παρασυρθείς με το bronzer και να κάνεις λάθη. Κοιτάξου λοιπόν και εκτίμησε το αν χρειάζεσαι περισσότερο χρώμα.

 

Βήμα 3

Βήμα 3

Αν όντως χρειάζεσαι περισσότερο χρώμα, πέρνα το πινέλο σου από την απόχρωση Νο 3 και έπειτα ακριβώς κάτω από το κόκαλο των ζυγωματικών σου σβήνοντας προς τα πάνω.

Βήμα 4

Βήμα 4

Πέρνα ένα πινέλο ή τα δάχτυλα σου από το highlighter και δώσε λίγη sexy  καλοκαιρινή λάμψη στο κόκαλο των ζυγωματικών σου.

 

Έτοιμη!

Έτοιμη!

Είσαι τουλάχιστον μια μπρονζέ ΘΕΑ!

MORE FROM ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

TIP: Γατίσιο βλέμμα

Για να ενισχύσεις τα cat eyes σου, βάλε μάσκαρα μόνο στις βλεφαρίδες της εξωτερικής γωνίας του ματιού σου.  

OTHERS VIEWED