Πώς να βάλω eyeliner;

Το Hyper Precise Eyeliner είναι φτιαγμένο για να σε βοηθήσει…

Είναι ένα super black και απίστευτα εύχρηστο eyeliner pen που πραγματικά θα σε βοηθήσει να βάλεις eyeliner like a pro! Απλά κράτα τη μύτη του παράλληλα με την άκρη του ματιού σου όπως στη φωτογραφία. Ακούμπα τη μαλακή μύτη έτσι ώστε να δημιουργηθεί μία γραμμή και χρησιμοποίησέ τη σαν οδηγό σου! Σταθεροποίησε τον αγκώνα σου και τράβα τη γραμμή ως την εσωτερική γωνία του ματιού σου! Το αποτέλεσμα θα είναι τέλειο αλλά ακόμα και αν δεν είναι… Υπάρχει πάντα το Master Fixer που μπορεί να διορθώσει τα πάντα! Αναρωτιέσαι ακόμα «πως να βάλω eyeliner»;
  • Είναι ένα super black και απίστευτα εύχρηστο eyeliner pen που πραγματικά θα σε βοηθήσει να βάλεις eyeliner like a pro! Απλά κράτα τη μύτη του παράλληλα με την άκρη του ματιού σου όπως στη φωτογραφία.
  • Ακούμπα τη μαλακή μύτη έτσι ώστε να δημιουργηθεί μία γραμμή και χρησιμοποίησέ τη σαν οδηγό σου! Σταθεροποίησε τον αγκώνα σου και τράβα τη γραμμή ως την εσωτερική γωνία του ματιού σου!
  • Το αποτέλεσμα θα είναι τέλειο αλλά ακόμα και αν δεν είναι…
  • Υπάρχει πάντα το Master Fixer που μπορεί να διορθώσει τα πάντα! Αναρωτιέσαι ακόμα «πως να βάλω eyeliner»;

Η τέλεια γραμμή eyeliner θα έλεγε κανείς πως δεν υπάρχει… κάτι σαν τους μονόκερους… όμως, αν δεις τη Μάγδα μας να την εφαρμόζει μπροστά στα μάτια σου θα καταλάβεις πως ναι, υπάρχει! Είναι ωστόσο αρκετά δύσκολο και χρειάζεται πολλή εξάσκηση. Πολλά κορίτσια λοιπόν απορούν: «πως να βάλω eyeliner;» και είναι μία εύλογη απορία. Υπάρχουν πάρα πολλά τρικ εκεί έξω αλλά εμείς σου έχουμε το πιο απλό και το πιο εύκολο γιατί… στη Maybelline New York σχεδιάζουμε τα προϊόντα μας για να είναι εύχρηστα! Καλωσόρισε στο νεσεσέρ σου το Hyper Precise Eyeliner με την τέλεια μύτη του…

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΑΤΙΩΝ

TIP: Ξεχάστηκες;

Ξέχασες τη μάσκαρά σου αλλά έχεις μαύρο μολύβι; Κάνε μια πολύ λεπτή γραμμή κατά μήκος των βλεφαρίδων σου για να τις κάνεις να δείχνουν πιο γεμάτες.

OTHERS VIEWED