Πώς θα φορέσεις μπλε μάσκαρα τον χειμώνα

Είναι η πιο hot τάση!

Είναι η νέα μάσκαρα με το έντονο χρώμα που αφαιρείται μόνο με χλιαρό νερό και κυκλοφορεί στην πιο εντυπωσιακή μπλε απόχρωση. Πως την εφαρμόζεις όμως; Με τι άλλο τη συνδυάζεις; Θα σου πούμε εμείς! Έχουμε και λέμε… Το μόνο πράγμα που θα κάνεις στα μάτια σου εκτός από τη μπλε Snapscara, είναι να φροντίσεις τα φρύδια σου. Θα τα γεμίσεις και θα τα σχηματίσεις με την best selling Tattoo Brow Pomade. Διάλεξε το χρώμα σου, σχημάτισε με το πινελάκι και χτένισε καλά με το βουρτσάκι. Έπειτα, θα βάλεις λίγο χρώμα στα μάγουλά σου. Η Master Blush παλέτα σου είναι ό, τι πρέπει για να δώσει χρώμα υγείας στο πρόσωπό σου. Φτιάξε τη δική σου απόχωση και μην ξεχάσεις να δώσεις λάμψη στα ζυγωματικά σου με το <a href="https://www.maybelline.gr/makigiaz-make-up-proswpou/proionta-lampshs-highlighters-contouring" target="_blank">highlighter</a>. Το τελευταίο βήμα είναι τα χείλη σου και το μόνο που χρειάζεσαι είναι λίγο Color Sensational Shine Compulsion στην απόχρωση Secret Blush ή οποιοδήποτε κραγιόν με ελαφρύ ροδαλό χρώμα και λάμψη!
  • Είναι η νέα μάσκαρα με το έντονο χρώμα που αφαιρείται μόνο με χλιαρό νερό και κυκλοφορεί στην πιο εντυπωσιακή μπλε απόχρωση. Πως την εφαρμόζεις όμως; Με τι άλλο τη συνδυάζεις; Θα σου πούμε εμείς! Έχουμε και λέμε…
  • Το μόνο πράγμα που θα κάνεις στα μάτια σου εκτός από τη μπλε Snapscara, είναι να φροντίσεις τα φρύδια σου. Θα τα γεμίσεις και θα τα σχηματίσεις με την best selling Tattoo Brow Pomade. Διάλεξε το χρώμα σου, σχημάτισε με το πινελάκι και χτένισε καλά με το βουρτσάκι.
  • Έπειτα, θα βάλεις λίγο χρώμα στα μάγουλά σου. Η Master Blush παλέτα σου είναι ό, τι πρέπει για να δώσει χρώμα υγείας στο πρόσωπό σου. Φτιάξε τη δική σου απόχωση και μην ξεχάσεις να δώσεις λάμψη στα ζυγωματικά σου με το highlighter.
  • Το τελευταίο βήμα είναι τα χείλη σου και το μόνο που χρειάζεσαι είναι λίγο Color Sensational Shine Compulsion στην απόχρωση Secret Blush ή οποιοδήποτε κραγιόν με ελαφρύ ροδαλό χρώμα και λάμψη!

Οι χειμερινές πασαρέλες ήταν γεμάτες χρώμα αλλά… αυτό το ξέρεις ήδη! Έχουμε ήδη μιλήσει για τις τάσεις που θα κυριαρχήσουν μέχρι ο καιρός να ζεστάνει ξανά και η μπλε μάσκαρα θα είναι μία από αυτές. Είναι ο πιο εύκολος και fresh τρόπος να βάλεις χρώμα στο μακιγιάζ σου και με τη Snapscara έχει γίνει ακόμα πιο εύκολος…

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΑΤΙΩΝ

TIP: Fix it!

Κιτρίνισαν τα νύχια σου από το βερνίκι; Τρίψε τα με λίγο λεμόνι και μην ξανά ξεχάσεις το Dr. Rescue CC Nails Base Coat σου.

OTHERS VIEWED