Πως θα κάνεις τα creamy κραγιόν ματ και μακράς διάρκειας!

Είναι πανεύκολο!

Αν κανένα Super Stay Matte Ink δεν σου κάνει και θέλεις το Color Sensational σου να μεταμορφωθεί δεν έχεις παρά να τοποθετήσεις ένα χαρτομάντηλο επάνω στα χείλη σου αφού τα βάψεις και να περάσεις άφθονη Fit Me! Πούδρα από πάνω του! Με αυτό τον τρόπο μετατρέπεις κάθε απλό κραγιόν σε ματ και μακράς διάρκειας και μία μόλις δοκιμή θα σε πείσει! Είναι το τρικ που χρησιμοποιούν οι makeup artists στα παρασκήνια των ντεφιλέ και θα μας ευγνωμονείς μόλις το δοκιμάσεις!
  • Αν κανένα Super Stay Matte Ink δεν σου κάνει και θέλεις το Color Sensational σου να μεταμορφωθεί δεν έχεις παρά να τοποθετήσεις ένα χαρτομάντηλο επάνω στα χείλη σου αφού τα βάψεις και να περάσεις άφθονη Fit Me! Πούδρα από πάνω του!
  • Με αυτό τον τρόπο μετατρέπεις κάθε απλό κραγιόν σε ματ και μακράς διάρκειας και μία μόλις δοκιμή θα σε πείσει! Είναι το τρικ που χρησιμοποιούν οι makeup artists στα παρασκήνια των ντεφιλέ και θα μας ευγνωμονείς μόλις το δοκιμάσεις!

Τα Super Stay Matte Ink ήρθαν στη ζωή μας και μας χαρίζουν καθημερινά υπέροχες αποχρώσεις, ματ αποτέλεσμα και απίστευτη διάρκεια! Τι γίνεται όμως αν το αγαπημένο σου κραγιόν είναι άλλο; Τι γίνεται αν λατρεύεις μία απόχρωση από τα Color Sensational για παράδειγμα και τη φοράς συνέχεια; Πως θα την κάνεις και εκείνη ματ και μακράς διάρκειας; Με την Fit Me! Πούδρα σου…

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΧΕΙΛΙΩΝ

TIP: Set it!

Μόλις λίγη ποσότητα πούδρας πάνω από το μέικαπ ή το κονσίλερ σου θα «κλειδώσει» το μακιγιάζ σου και θα το κάνει να κρατήσει για ώρες.

OTHERS VIEWED