Πώς θα κάνεις το κραγιόν σου να διαρκεί όλη την ημέρα!

Δεν θέλει κόπο αλλά… σωστά μάντεψες! Τρόπο!

Δες εδώ πώς θα κάνεις το κραγιόν σου να διαρκεί όλη την ημέρα ακόμα και αν φας ένα ολόκληρο μπέργκερ. Ανακάλυψε εδώ περισσότερα!

Η άνοιξη είναι εδώ, τα πουλάκια κελαηδούν, ο ήλιος λάμπει και το χρώμα στα χείλη σου είναι πιο εκτυφλωτικό από ποτέ… Πόσο θέλεις να μείνει έτσι όλη μέρα χωρίς να το ανανεώσεις; Άσε μην απαντήσεις, ξέρουμε… πάρα πολύ! 

 

1

Και εμείς το ίδιο και γι᾽αυτό δεν έχουμε να προτείνουμε κάτι άλλο παρά το SuperStay 24h! Το κραγιόν που αφού περαστεί στα χείλη σου δεν φεύγει ακόμα και αν φας ένα ολόκληρο μπέργκερ!

 

2

Η σύνθεσή του είναι τόσο σταθερή που πραγματικά άπαξ και το επιλέξεις για τα χείλη σου το… «παντρεύεσαι» σχεδόν γιατί έχει περάσει κάθε τεστ στο οποίο το έχουμε υποβάλλει. Είτε πρόκειται για το μπέργκερ που είπαμε πιο πριν, είτε για πολλαπλά κοκτέιλ, το SuperStay 24h μένει εκεί… ακούνητο!

 

3

Το πρωτοποριακό του πινέλο θα σε βοηθήσει να το περάσεις χωρίς να παιδευτείς ΚΑΘΟΛΟΥ και το πλούσιο lip balm του θα κρατήσει τα χείλη σου ενυδατωμένα και λαμπερά όλη μέρα!

 

4

Οι αποχρώσεις από τις οποίες έχεις να επιλέξεις είναι δεκάδες και έτσι έχεις επιλογές και δεν περιγράφουμε άλλο! Το μοναδικό tip για να κρατήσει το κραγιόν σου όλη μα όλη την ημέρα δεν είναι άλλο από το SuperStay 24h!

 

5

Δεν χρειάζεται περίγραμμα, δεν χρειάζεται ανανέωση, δεν χρειάζεται τίποτα παραπάνω από λίγη μάσκαρα και… μπορεί να αντέξει ακόμα και σε… εχμ… πολλά, πολλά φιλιά!

 

6

Make it happen girl!

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΧΕΙΛΙΩΝ

TIP: Perfect!

Το τέλειο μεικάπ που θα προστατέψει το δέρμα σου και θα το κρατήσει ενυδατωμένο τώρα που κάνει τόσο κρύο είναι το Dream Satin Liquid, ξεκάθαρα!

OTHERS VIEWED