Πως θα κάνω σωστά το σχήμα φρυδιών μου;

Η Μάγδα απαντά και δίνει λύσεις!

ASK MAGDA, M+ Team

Brow Drama Brow Satin Master Shape Tattoo Brow Tattoo Brow Pomade Tattoo Studio Micro Pen
  • Brow Drama
  • Brow Satin
  • Master Shape
  • Tattoo Brow
  • Tattoo Brow Pomade
  • Tattoo Studio Micro Pen

Το σχήμα φρυδιών είναι πολύ, ΠΟΛΥ σημαντικό! Τα φρύδια είναι η «κορνίζα» του προσώπου μας και έτσι καταλαβαίνεις πως, είναι σημαντικό να έχεις ένα σχήμα φρυδιών που ταιριάζει στο δικό σου πρόσωπο. Προσωπικά, δεν συμφωνώ με τους κανόνες που θέλουν τα φρύδια ταιριαστά με το σχήμα του προσώπου. Βλέπεις, υπάρχουν τρία βασικά βήματα για να βρεις το σχήμα που ταιριάζει σε εσένα, είναι πολύ απλά και δεν έχουν καμία σχέση με το αν το πρόσωπό σου είναι στρογγυλό ή οβάλ! Έχουμε και λέμε…

 

1

Πάρε ένα μολύβι (το Brow Satin σου για παράδειγμα) και κράτα το κάθετα με την αρχή του φρυδιού σου όπως στην φωτογραφία.

 

2

Από εκεί πρέπει να ξεκινά το φρύδι σου. Έπειτα, φέρε το μολύβι σου στο πλάι της μύτης σου και γύρε το έτσι ώστε να δείχνει στην άκρη της ίριδας του ματιύ σου όπως στην παραπάνω φωτογραφία.

 

3

Εκεί πρέπει να είναι η γωνία που θα κάνει το φρύδι σου. Τέλος, γύρε το λίγο ακόμα ώστε να είναι παράλληλα με την εξωτερική γωνία του ματιού σου και έτσι θα δεις που πρέπει να τελειώνει το φρύδι σου. Με αυτές τις μετρήσεις, θα βρεις το σχήμα που ταιριάζει στο δικό σου πρόσωπο. Και φυσικά θέλω να θυμάσαι πως… οι υπερβολές δεν ταιριάζουν σε καμία! Τόνισε και γέμισε τα φρύδια σου τόσο όσο πρέπει για να δείχνουν φυσικά. Πριν φύγεις, δες και όλα τα υπέροχα MNY προϊόντα που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις το τέλειο σχήμα φρυδιών!

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΑΤΙΩΝ

TIP: Have fun

Χάλασε το πεντικιούρ σου και δεν έχεις το ίδιο βερνίκι; Διασκέδασέ το! Βάψε το χαλασμένο νύχι και μερικά ακόμη σε διαφορετικό χρώμα. Είναι καλοκαίρι και όλα επιτρέπονται!

OTHERS VIEWED