Πώς θα πετύχεις το πιο λαμπερό μακιγιάζ με τρία προϊόντα;

Δεν χρειάζεται να έχεις γεμάτο νεσεσέρ για να λάμψεις! Μόνο 3 προϊόντα αρκούν...

Δες τώρα πώς μπορείς να πετύχεις το πιο λαμπερό μακιγιάζ με μόνο τρία προϊόντα. Μπες στο site και ανακάλυψε περισσότερες πληροφορίες εδώ!

Υπάρχουν μερικές ημέρες που απλά δεν μπορείς να σηκωθείς από το κρεβάτι. Το πάπλωμά σου είναι ζεστό, η κούρασή σου μεγάλη και θέλεις να μείνεις εκεί όλη την ημέρα. Πατας το snooze 30 φορές και ξαφνικά μένεις με μόλις 3 λεπτά για να ετοιμαστείς... Έχει συμβεί (και συμβαίνει) σε όλες μας! Για να είσαι όμως περιποιημένη και λαμπερή, δεν χρειάζεσαι παραπάνω από 3 λεπτά ούτε και παραπάνω από 3 προϊόντα...

 

1

Έχοντας βρεθεί στη θέση σου ΑΠΕΙΡΕΣ φορές, έχουμε καταλήξει στο τέλειο τρίο προϊόντων που μπορεί να σε κάνει να δείχνεις λαμπερή και περιποιημένη μέσα σε τρία λεπτά. Ναι, είναι τα προϊόντα που μόλις είδες. Μερικές στρώσεις από την Lash Sensational Mascara σου θα κάνον τα μάτια σου να φαίνονται... “ξύπνια”. Λίγη διακριτική λάμψη στα χείλη σου από το Color Sensational Latte Beige θα σε κάνει κομψή και τέλος... ολη τη δουλειά θα την κάνει το κλασικά αγαπημένο σου Strobing Stick!

 

2

Μόλις ελάχιστη ποσότητα στα ζυγωματικά, το τόξο των φρυδιών και των χειλιών σου, θα δημιουργήσουν την ψευδαίσθηση πως κοιμήθηκες ένα πλήρες οκτάωρο! Το φως θα αντανακλάται επάνω στο δέρμα σου και θα είσαι πιο λαμπερή από ποτέ. Δεν έχεις παρά να το δοκιμάσεις... Make it happen!

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

TIP: Genius!

Θες να βάλεις ψεύτικες βλεφαρίδες και γίνεσαι χάλια με την κόλλα; Βάλε την κόλλα σε ένα τσιμπιδάκι και πέρνα αυτό από την άκρη των βλεφαρίδων.

OTHERS VIEWED