Πώς θα πετύχω ένα φυσικό μακιγιάζ φρυδιών;

Η Μάγδα απαντά και δίνει λύσεις

Η Μάγδα, επίσημη makeup artist της Maybelline New York, σου λέει πώς μπορείς να κάνεις ένα υπέροχο φυσικό μακιγιάζ φρυδιών. Διάβασε περισσότερα εδώ!

Πριν απαντήσω στην ερώτησή σου θέλω να σου πω πως τα φρύδια είναι ένα σχετικά δύσκολο κομμάτι του μακιγιάζ και δεν θέλω να απογοητεύεσαι. Όλες παρασυρόμαστε και όλες κάνουμε λάθη κυρίως όταν παίρνουμε παράδειγμα από το instagram. Τα κορίτσια που βλέπεις με eyebrows on fleek στο αγαπημένο σου μέσο δικτύωσης είναι είτε επαγγλματίες, είτε έχουν περάσει ώρες μπροστά στον καθρέφτη ή απλά έχουν βαφτεί ΜΟΝΟ για το instagram. Αν προσθέσεις σε αυτό το γεγονός πως όλες μας είμαστε διαφορετικές και έχουμε διαφορετικά χαρακτηριστικά και φρυδια τότε καταλαβαίνεις... Στο θέμα μας όμως: Πως θα κάνεις τα φρύδια σου να φαίνονται φυσικά αλλά πάνω από όλα σωστά! Το πρώτο βήμα είναι να τα χτενίσεις όλα προς τα επάνω.

 

1

Χτενίζοντάς τα θα τους δώσεις τη φυσική φορά που πρέπει να έχουν και θα μπορέσεις να κάνεις τις μετρήσεις σου. Το επόμενο βήμα λοιπόν, για να πετύχεις φυσικό μακιγιάζ φρυδιών, είναι να κρατήσεις το Brow Definer σου κάθετα και παράλληλα με το δάκρυ του ματιού σου. Εκεί θα πρέπει να είναι η αρχή του φρυδιού σου και από εκεί θα αρχίσεις να βάφεις.

 

2

Έπειτα, γύρε το μολύβι σου ώστε να περνά παράλληλα και ακριβώς δίπλα από την κόρη του ματιού σου. Το ψηλότερο σημείο του φρυδιού σου από όπου περνά το μολύβι είναι και το σημείο που πρέπει να γίνει η γωνία σου.

 

3

Τέλος, γύρε το μολύβι σου λίγο περισσότερο έτσι ώστε να περνά ακριβώς δίπλα από την εξωτερική γωνία του ματιού σου. Εκεί πρέπει να τελειώνει το φρύδι σου. Αυτές είναι οι φυσικές γραμμές σου. ΑΝ τις ακολουθήσεις πατώντας ελαφριά με τη μύτη του μολυβιού το αποτέλεσμά σου θα έιναι κάθε φορά τέλειο και απόλυτα φυσικό. Make it happen girl!

 

4

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΑΤΙΩΝ

TIP: Μην παιδεύεσαι!

Για να μην σε παιδέψει τα glitter βερνίκι νυχιών σου στην αφαίρεση μην ξεχάσεις με τίποτα να περάσεις λίγη Dr. Rescue CC Nails Base Coat πριν τα βάψεις.

OTHERS VIEWED