Πώς θα υιοθετήσεις το τιρκουάζ χρώμα στο μακιγιάζ ματιών

Δεν θέλει κόπο, θέλει απλά σωστά tips

Δες τώρα πώς μπορείς και εσύ να υιοθετήσεις το τιρκουάζ χρώμα στο μακιγιάζ ματιών και τόλμησε το. Ανακάλυψε περισσότερα εδώ!

Όπως ήδη ξέρεις, φέτος η μόδα μπέρδεψε τις εποχές και θέλει το χειμώνα μας γεμάτο χρώμα! Μιλάμε όμως για πολύ χρώμα! Χρώμα που θα έβλεπες κανονικά στις καλοκαιρινές πασαρέλες όπως για παράδειγμα το τιρκουάζ. Όχι δεν παραπονιόμαστε -εννοείται- όμως καταλαβαίνουμε τους ενδοιασμούς σου. Πως θα φορέσεις το τιρκουάζ με λευκή επιδερμίδα; Πως θα το ταιριάξεις με τα χειμερινά σου ρούχα; Ποιο προϊόν έχει το καλύτερο τιρκουάζ χρώμα; Όλες τις απαντήσεις θα τις βρεις παρακάτω μαζί με τέλεια tips για να υιοθετήσεις το τιρκουάζ στα μάτια πανεύκολα και να είσαι on trend μέχρι την επόμενη άνοιξη!

Βήμα 1

Βήμα 1

Οι σωστές βάσεις είανι το α και το ω και για ένα τόσο bold μακιγιάζ χρειάζεσαι έναν «λευκό καμβά» για να δουλέψεις. Μόλις λίγο από το Master Prime Poreless (το λευκό) θα σου χαρίζει τέλεια ομοιόμορφη και ματ όψη σε όλο το πρόσωπο. Τόσο τέλεια μάλιστα που μπορεί να κάνεις skip ακόμα και το μεικάπ.

Βήμα 2

Βήμα 2

Ο «λευκός καμβάς» βέβαια δεν είναι απαραίτητος μόνο στο πρόσωπο αλλά και στα μάτια. Κυρίως στα μάτια… Γι᾽αυτό, λίγο από το Instant Age Rewind Concealer σου κάτω από τα βλέφαρα θα εξαφανίσει τους μαύρους κύκλους. Αν βάλεις λίγο και στο άνω βλέφαρο τα επόμενα βήματα θα γίνουν παιχνίδι…

Το χρώμα σου

Το χρώμα σου

Το πιο έντονο, κρεμώδες, εντυπωσιακό τιρκουάζ το χαρίζει το Color Show στην απόχρωση turquois. Μην προσπαθήσεις να βρεις πιο εντυπωσιακό τιρκουάζ… άδικα θα ψάχνεις.

Βήμα 3

Βήμα 3

Ζωγράφισε όλο σου το κινητό βλέφαρο με το μαλακό μολύβι. Ναι, διαβάζεις πολύ καλά. Θα ακολουθήσεις το σχήμα του ματιού σου και θα γεμίσεις τιρκουάζ όλο το κινητό βλέφαρο.

Extra tip

Extra tip

Συνέχισε το χρώμα ελάχιστα στην εσωτερική και την εξωτερική γωνία του κάτω βλεφάρου για να έχεις ένα άρτιο αποτέλεσμα και κάνε εντελώς skip τη μάσκαρα. Δεν τη χρειάζεσαι.

Βήμα 4

Βήμα 4

Η τελευταία πινελιά είναι τα χείλη σου τα οποία… θα αφήσεις γυμνά! Όχι εντελώς δηλαδή, θα τους χαρίζεις ενυδάτωση και διακριτική λάμψη με το Baby Lips σου. Αυτό το μακιγιάζ δεν χρειάζεται πολλά όπως αντιλαμβάνεσαι…

Έτοιμη!

Έτοιμη!

Ήταν πανεύκολο; Ναι ήταν! Είναι εντυπωσιακό; Ερμ… HELLO!

MORE FROM ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΑΤΙΩΝ

TIP: Για πιο γεμάτες βλεφαρίδες

Πέρνα λίγο μαύρο μολύβι στο εσωτερικό του άνω βλέφαρου, κάτω ακριβώς από τις βλεφαρίδες σου. Για να τα κάνεις καλύτερα, ανασήκωσε με το δάχτυλό σου το καπάκι του ματιού.

OTHERS VIEWED