Πώς θα βάλεις το Tattoo Brow Pomade αν έχεις ξανθά φρύδια

Υπάρχει η τέλεια απόχρωση για εσένα!

Δες τώρα πως μπορείς να χρησιμοποιήσεις το tattoo pomade αν έχεις πολύ ξανθά φρύδια. Μπες στο site και ανακάλυψε περισσότερες πληροφορίες εδώ!

Τα πολύ ξανθά φρύδια είναι κάτι που εδώ στην ΜΝΥ δεν ζηλεύουμε καθόλου! Ναι, είναι graphic Μαζί με ένα έντονο μακιγιάζ αλλά καθημερινά, κάνουν το πρόσωπο να δείχνει κάπως κουρασμένο και άτονο. Το να βρεις μάλιστα την κατάλληλη απόχρωση μολυβιού για τα ξανθά φρύδια είναι το πλέον δύσκολο Task αλλά όχι πια… Πλέον δεν θα κοιτάζεις τα μολύβια της ΜΝΥ αλλά… το Tattoo Brow Pomade! Έχει την τέλεια απόχρωση για ξανθές και η Μάγδα Αναστασοπούλου σου δείχνει ακριβώς πώς να το χρησιμοποιήσεις!

 

Η απόχρωσή σου

Η απόχρωση Light Brown είναι αυτή που χρειάζεσαι για να τονίσεις τα ξανθά σου φρύδια!

Η απόχρωσή σου


Βήμα 1

Βούτα το πινελάκι στο χρώμα και ζωγράφισε το περίγραμμα του φρυδιού σου. Δώσε το σχήμα και το πάχος που εσύ θέλεις. 

Βήμα 1


Βήμα 2

Βούτα το πινελάκι στο χρώμα σου ακόμα μία φορά και γέμισε το περίγραμμα που έκανες. Οι κινήσεις σου πρέπει να είναι ελαφριές και κοφτές.

Βήμα 2


Βήμα 3

Γύρνα το εργαλείο στη μεριά με το βουρτσάκι και χτένισε τα φρύδια σου ώστε να γίνει καλό Blending!

Βήμα 3


Extra Tip

Αν νιώθεις πως όντως το παράκανες δεν έχεις παρά να συνεχίσεις να χτενίζεις τα φρύδια σου με το βουρτσάκι για να απαλύνεις το αποτέλεσμα.

Extra Tip


Έτοιμη!

Έχεις φρύδια φυσικά τονισμένα και τέλεια όλη μέρα, κάθε μέρα! Yay!

MORE FROM ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΑΤΙΩΝ

TIP: Μην ξεχνιέσαι

Μην τρίβεις το κονσίλερ κάτω από τα μάτια σου. Οι κινήσεις που πρέπει να κάνεις είναι ελαφριές και ταμποναριστές. Έτσι θα έχεις κάλυψη και τέλειο αποτέλεσμα.

OTHERS VIEWED