Πως θα βάλω σωστά το highlighter;

Η Μάγδα απαντά σε μία απρόσμενη ερώτηση.

ASK MAGDA, M+ Team

Η Μάγδα, επίσημη makeup artist της Maybelline New York, σου δείχνει πώς να βάζεις σωστά το αγαπημένο μας πλέον highlighter. Διάβασε περισσότερα εδώ!

Το highlighter πια έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι του νεσεσέρ μας ωστόσο, όπως έχω καταλάβει, πολλές δεν ξέρετε να το χρησιμοποιείτε σωστά ή και καθόλου. Είναι λογικό! Δεν γεννιόμαστε όλοι με master στο μακιγιάζ και το ίντερνετ πολλές φορές μπερδεύει. Μην ανησυχείς όμως, είμαι εδώ για να σου τα εξηγήσω όλα και είναι τόσο απλά..

 

1

Το highlighter είναι στην πραγματικότητα ένα παιχνίδι με το φως. Τονίζει περιοχές που το φως αντανακλάται φυσικά στο πρόσωπό σου ή και δίνει φως σε σκοτεινά σημεία. Που πρέπει λοιπόν να χρησιμοποιείται; Αφενός στα ζυγωματικά. Το κόκαλο των ζυγωματικών είναι ένα «ψηλό» σημείο του προσώπου που το λούζει το φως και βάζοντας εκεί το highlighter το τονίζεις. Αφετέρου, στο τόξο του φρυδιού. Βάζοντας highlighter εκεί φωτίζεις το βλέμμα. Μπορείς να βάλεις αν θες και στη μύτη ή το πιγούνι ακόμα και στο τόξο των χειλιών σου αλλά αν είσαι αρχάρια, ξεκίνα με τα ζυγωματικά και το τόξο του φρυδιού. Και μην ξεχνάς…

 

2

Η σωστή απόχρωση του highlighter μπορει να κάνει όλη τη διαφορά γι᾽αυτό σκέψου ποιο Master Strobing Stick θα χρησιμοποιήσεις. Αν έχεις θερμή επιδερμίδα θα πάρεις το Νο 200 ενώ αν έχεις ψυχρή το Νο 100. Make It Happen!

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

TIP: Δώσε βάθος

Για να δώσεις βάθος στα μάτια σου, πέρνα μια πιο σκούρα σκιά από την κόγχη ότι μακιγιάζ και αν σκοπεύεις να κάνεις.

OTHERS VIEWED