Πώς θα χρησιμοποιήσεις το κονσίλερ Instant Age Rewind!

Ναι, αυτό το κονσίλερ τα κάνει όλα!

Δες εδώ πως μπορείς να χρησιμοποιήσεις το πιο κρεμώδες, καλυπτικό και θρεπτικό σου κονσίλερ Instant Age Rewind σε όλο το πρόσωπο. Ανακάλυψε εδώ περισσότερα!

Πριν ακόμα έρθει στην Ελλάδα μας ρωτούσες για αυτό. Τα Maybelline Girls του κόσμου έχουν γράψει διθυραμβικές κριτικές για αυτό. Άπειρα κομμάτια πωλούνται κάθε μέρα και με την εμφάνισή του έγινε το αγαπημένο σου. Ο λόγος για το Instant Age Rewind, το κονσίλερ που ήρθε για να αλλάξει την ζωή σου. Ήξερες όμως πως μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και σε όλο το πρόσωπο; Κι όμως! Μόλις ελάχιστη ποσότητα μπορεί να καλύψει τις ατέλειες σε όλο σου το πρόσωπο και η Μάγδα Αναστασοπούλου σου δείχνει τον τρόπο.

Το κονσίλερ σου

Το Instant Age Rewind είναι το πιο κρεμώδες, καλυπτικό, θρεπτικό κονσίλερ που έχεις χρησιμοποιήσει ποτέ και αυτό βγαίνει προς τα έξω.

Βήμα 1

Πέρνα λίγη ποσότητα από όλο σου το πρόσωπο απευθείας με το σφουγγαράκι του.

Βήμα 2

Με ένα πινέλο, ανάμειξε την κρεμώδη φόρμουλα ώστε να γίνει ένα με το δέρμα σου σβήνοντας προς το περίγραμμα του προσώπου.

Βήμα 3

Τώρα πέρνα το Instant Age Rewind από την περιοχή κάτω από τα μάτια σου.

Βήμα 4

Με το σφουγγαράκι του, ανάμειξε το χρώμα και δες τους μαύρους κύκλους σου να εξαφανίζονται μπροστά στα… μάτια σου.

Έτοιμη!

Το πιο φρέσκο και ομοιόμορφο αποτέλεσμα που είχες ποτέ… δε νομίζεις;

MORE FROM ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

TIP: Να θυμάσαι

Ο τόνος της επιδερμίδας σου είναι θερμός αν οι φλέβες σου μοιάζουν λίγο πράσινες κάτω από το δέρμα ενώ είναι ψυχρός αν φαίνονται μπλε.

OTHERS VIEWED