Πως θα χρησιμοποιήσω προϊόντα λάμψης το καλοκαίρι;

Η Μαγδα απαντά και λύνει απορίες!

ASK MAGDA, M+ Team

Η Μάγδα, επίσημη makeup artist της Maybelline New York, απαντάει στην ερώτηση πως θα χρησιμοποιήσω προϊόντα λάμψης το καλοκαίρι. Διάβασε περισσότερα εδώ!

Τι είναι το καλοκαίρι χωρίς ηλιοκαμένη όψη και εκτυφλωτική λάμψη στο δέρμα; Ένα light  παγωτό λιωμένο είναι! Εσύ όμως είσαι Maybelline Girl, η Master Bronze παλέτα βρίσκεται πάνω πάνω στο νεσεσέρ σου και τώρα θέλεις να προσθέσεις και προϊόντα λάμψης για να το απόλυτο καλοκαιρινό look. Ήρθες στο σωστό μέρος και η ερώτηση είναι εύλογη αλλά έχει πολύ απλή απάντηση… 

 

Τα προϊόντα λάμψης σου θα τα χρησιμοποιήσεις το καλοκαίρι όπως ακριβώς τα χρησιμοποιούσες τον χειμώνα. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι η υφή που θα διαλέξεις.

 

Αν έχεις μικτή ή λιπαρή επιδερμίδα, τότε καλύτερα να επιλέξεις ένα highlighter σε μορφή πούδρας όπως το Master Chrome. Είναι σούπερ λαμπερό και θα σε κάνει να λάμπεις…όχι να γυαλίζεις!

 

Αν έχεις κανονική ή ξηρή επιδερμίδα τότε το καλύτερο για εσένα είναι το Master Strobing Stick. Είναι κρεμώδες και θα δώσει στο δέρμα σου λάμψη και υγιή όψη, κυρίως αν είσαι extra αφυδατωμένη.

 

Αφού λοιπόν διαλέξεις την υφή που σου ταιριάζει… δώστου να καταλάβει! More is more όταν μιλάμε για προϊόντα λάμψης το καλοκαίρι! Συνδύασε αυτή τη λάμψη και με ένα φλογερό χρώμα στα χείλη και είσαι έτοιμη να κλέψεις την παράσταση.

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM LOOKS

TIP: Κάνε αυτό που σου αρέσει!

Το μακιγιάζ δεν πρέπει απαραίτητα να ταιριάζει χρωματικά με τα ρούχα σου! Σημασία έχει να νιώθεις εσύ όμορφη!

OTHERS VIEWED