Πως θα χρησιμοποιήσω τις αποχρώσεις της Lemonade Craze;

Η Μάγδα απαντά και δίνει λύσεις!

ASK MAGDA, M+ Team

Η Μάγδα, επίσημη makeup artist της Maybelline New York, σου λέει πώς θα χρησιμοποιήσεις τις αποχρώσεις της Lemonade Craze. Διάβασε περισσότερα εδώ!

Αν πω πως η Lemonade Craze παλέτα με έχει ξετρελάνει… θα είναι λίγο! Είναι αυτό που χρειαζόταν ο χειμώνας που θα έρθει για να γίνει λίγο πιο… ζουμερός και περιπετειώδης, δε νομίζεις; Τα Maybelline Girls παντού στον κόσμο έχουν πάθει έρωτα μαζί της και το ίδιο θα γίνει και εδώ. Ήδη την αγόρασες και λάτρεψες τις πιο… safe αποχρώσεις της λοιπόν και τώρα αναρωτιέσαι τι να κάνεις με την crazy πλευρά της. Είναι απλό!

 

0 

Τα χρώματά της δεν επιλέχθηκαν τυχαία. Λειτουργούν πολύ αρμονικά μεταξύ τους αρκεί να τα τολμήσεις. Πάρε την φούξια σκιά με ένα μεγάλο πινέλο και πέρασέ την από όλο σου το κινητό βλέφαρο.

 

1

Μετά, πάρε λίγη από την έντονη, κίτρινη σκιά με ένα μικρότερο και πέρασέ την μόνο από την εσωτερική γωνία του ματιού σου. Αυτό ήταν όλο!

 

2

Συμπλήρωσε το look σου με ένα nude Superstay Matte Ink και δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο! Τα δύο αυτά χρώματα είναι φτιαγμένα το ένα για το άλλο και το nude κραγιόν θα τα απογειώσει!

 

3

Είδες πόσο εύκολο ήταν; Go crazy λοιπόν και… Make it happen!

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

TIP: Άλλαξέ το!

Φόρα μάσκαρα μόνο στις κάτω βλεφαρίδες για ένα εναλλακτικό και φρέσκο Look! Πίστεψέ μας, θα το λατρέψεις!

OTHERS VIEWED