Πώς χρησιμοποιείται η διάφανη πούδρα προσώπου;

Η Μάγδα απαντά και δίνει λύσεις.

ASK MAGDA, M+ Team

Η Μάγδα, επίσημη makeup artist της Maybelline New York, σου λέει πως χρησιμοποιείται η διάφανη πούδρα προσώπου. Διάβασε περισσότερα εδώ!

Η διάφανη πούδρα δεν έχει γίνει ακόμα μέρος του νεσεσέρ όλων μας και είναι λογικό. Είναι ένα προϊόν με στοχευμένη χρήση. Είναι, αν θες, η τελευταία πινελιά το μακιγιάζ. Μια πινελιά που μπορεί να μην είναι απαραίτητη αλλά κάνει όλη τη διαφορά για την διάρκεια και για το φινίρισμα του μακιγιάζ σου. Πως χρησιμοποιείται όμως;

 

1

Η διάφανη Master Fix πούδρα χρησιμοποιείται στο τέλος του μακιγιάζ. Μπορεί να σου χαρίσει σταθερό αποτέλεσμα, και ματ τελείωμα αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Περνώντας λίγη από την Master Fix πούδρα πάνω από το κονσίλερ σου το κάνεις να γίνεται πιο σταθερό και το ίδιο ισχύει για όλο σου το πρόσωπο. Αν το βάλεις όμως στο Τ του προσώπου (μέτωπο, μύτη, πιγούνι) τότε έχεις εγγυημένα ματ αποτέλεσμα όλη μέρα και… νύχτα.

 

2

Όπως καταλαβαίνεις λοιπόν, η διάφανη πούδρα κάνει τη διαφορά στις λεπτομέρειες και αυτός είναι ένας λόγος παραπάνω για να τη λατρέψεις και να τη βάλεις στο νεσεσέρ σου!

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

TIP: Wet it!

Αν βρέξεις ελάχιστα το πινέλο της σκιάς σου θα έχεις 2 φορές πιο έντονο χρώμα… αν το αντέχεις!

OTHERS VIEWED