Πώς χρησιμοποιώ το Super Stay Multi-Use Foundation Stick;

Είναι τόσο πρακτικό δεν θα το πιστεύεις!

Ανακάλυψε όλες τις πληροφορίες για το πώς θα χρησιμοποιήσεις το νέο super stay multi use foundation stick. Δες περισσότερα εδώ!

Το νέο Super Stay® Multi-Use Foundation Stick ήρθε για να μας λύσει τα χέρια. Ήρθε για να γίνει το μέικαπ, το κονσίλερ, το προϊόν για contouring & highlighting… όλα σε ένα. Επειδή όμως ξέρουμε πως είναι δύσκολο να πιστέψεις ότι ένα προϊόν τα κάνει όλα αυτά αποφασίσαμε να σου δείξουμε ένα μέρος της μαγείας του (θα ακολουθήσουν και άλλα). Γι’ αυτό, χωρίς να καθυστερούμε περισσότερο, δες πως θα το χρησιμοποιήσεις σαν κονσίλερ και σαν μεικάπ για ένα γρήγορο πρωινό μακιγιάζ που παίρνει μόλις πέντε λεπτά!

 

Το προϊόν σου

Το Super Stay® Multi-Use Foundation Stick είναι ό, τι πιο κρεμώδες και παράλληλα ματ έχεις βάλει ποτέ στο πρόσωπό σου και όσο περισσότερο βάζεις τόσο περισσότερο καλύπτει!

 

Βήμα 1

Πέρασέ το κάτω από τα μάτια σου για να κάνεις τους μαύρους κύκλους σου πραγματικά αόρατους.

 

Βήμα 2

Πέρασέ το από τα σημεία που έχουν ατέλειες τις οποίες πιστεύεις πως χρειάζεται να καλύψεις.

 

Βήμα 3

Γύρνα το από την άλλη μεριά και χρησιμοποίησε το μαλακό σφουγγαράκι για να κάνεις το προϊόν ένα με το δέρμα σου. Κάνε απαλές, ταμποναριστές κινήσεις από το κέντρο του προσώπου και προς τα έξω.

Έτοιμη!

Έχεις πορσελάνινο δέρμα και δεν χρειάστηκε να επιστρατεύσεις όλο το νεσεσέρ σου. Μόνο το Super Stay® Multi-Use Foundation Stick!

MORE FROM ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

TIP: Rescue it!

Αν ξέχασες ανοιχτή τη μάσκαρά σου και φαίνεται να έχει στεγνώσει, μπορείς να την επαναφέρεις με μερικές σταγόνες φυσιολογικό ορό.

OTHERS VIEWED