Ροζ: 4 tips για να φορέσεις σωστά το χρώμα της σεζόν

Δεν είναι η πρώτη φορά που σου λέμε ότι το ροζ είναι η απόλυτη τάση. Διάβασε μερικά απλά tips για να το φορέσεις σωστά.

Δεν είναι η πρώτη φορά που σου λέμε ότι το ροζ είναι η απόλυτη τάση. Διάβασε μερικά απλά tips για να το φορέσεις σωστά.

Η σεζόν που διανύουμε έχει και πάλι πολλές τάσεις. Μία από αυτές, σε χρωματικό επίπεδο, είναι το ροζ. Σύμφωνα με την Pantone, αυτό είναι το χρώμα της χρονιάς και φυσικά η άνοιξη και το καλοκαίρι είναι οι κατάλληλες εποχές για να φορεθεί. Τι πρέπει να προσέξεις όμως;

  1. Κακά τα ψέματα, όσο και αν μας αρέσει το μαύρισμα, το ροζ, όπως και τα περισσότερα παστέλ, ταιριάζει καλύτερα στη λευκή επιδερμίδα. Μην ξεχνάς πως απέκτησαν μαζικό χαρακτήρα γύρω στον 18ο αιώνα, κατά την περίοδο του Rococo, οπότε και το λευκό στην επιδερμίδα ήταν αυτό που θεωρούταν αριστοκρατικό και πιο… in fashion.
  2. Τόλμησε ενδιαφέρουσες αντιθέσεις. Συνδύασε το ροζ με μαύρο, γιατί το αποτέλεσμα θα είναι πιο ενδιαφέρον από ότι αν το συνδυάσεις με λευκό ή με κάποιο άλλο παστέλ.
  3. Απόφυγε οποιοδήποτε girly αξεσουάρ όταν φοράς ροζ ρούχα γιατί το σύνολό σου θα κινδυνεύσει να δείξει γραφικό. Έτσι μπορείς να δοκιμάσεις να φορέσεις ένα δερμάτινο choker για παράδειγμα, με ένα ροζ t-shirt, θα δεις ότι ο συνδυασμός είναι τέλειος.
  4. Όσον αφορά στο μακιγιάζ, όταν φοράς ροζ ρούχα, προτίμησε να είναι φυσικό, και κάπως ψυχρό. Κάπως έτσι θα θυμίζεις και τους συνδυασμούς που είδαμε στις πασαρέλες. Αντίθετα αν τα ρούχα σου είναι σε άλλες αποχρώσεις και θέλεις να κάνεις ένα μακιγιάζ σε ροζ, μπορείς να πειραματιστείς ελεύθερα!

 

 

 

 

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM FASHION

TIP: Μην παιδεύεσαι!

Για να μην σε παιδέψει τα glitter βερνίκι νυχιών σου στην αφαίρεση μην ξεχάσεις με τίποτα να περάσεις λίγη Dr. Rescue CC Nails Base Coat πριν τα βάψεις.

OTHERS VIEWED