Στιγμές που ξεχώρισαν στην Εβδομάδα Μόδας Υψηλής Ραπτικής

Οι σχεδιαστές έβαλαν τα δυνατά τους και αποζημίωσαν το κοινό που βρέθηκε στο Παρίσι.

Giambattista Valli: Πλέον αυτά τα υπέροχα θεατρικά φορέματα από τούλι, έχουν γίνει σήμα κατατεθέν του. Κάθε show Υψηλής Ραπτικής που υπογράφει έχει τουλάχιστον ένα και αν αναρωτιέσαι ποια θα μπορούσε να το φορέσει, μάλλον δεν έχεις παρακολουθήσει τη Rihanna στο κόκκινο χαλί.  Iris Van Herpen: Από το 2012 περίπου που άρχισε να παρουσιάζει τις δημιουργίες της στο ευρύ κοινό, η Ολλανδή δημιουργός φάνηκε ότι ήταν πολλά υποσχόμενη. Συνδυάζει το engineering με τη μόδα και γι’ αυτά κάθε ρούχο της είναι πραγματικά μοναδικό και φυσικά και σε αυτό το show της βρήκαμε πολλά να μας αρέσουν. Chanel: Μπορεί να έχεις βαρεθεί λίγο τον Karl Lagerfeld και δε θα σε αδικήσουμε. Μέσα στο κλασικό όμως και σχεδόν συνηθισμένο πλέον στιλ του, δε βρίσκεις πάντα αυτό το κομμάτι που θα ήθελες να έχεις για πάντα στη ντουλάπα σου; Αυτή τη φορά αυτό το κομμάτι ήταν ένα ροζ, φλοράλ φόρεμα. Christian Dior: Η Maria Grazia Chiuri επιτέλους δείχνει να βρίσκει τον εαυτό της και να παρουσιάζει υπέροχες συλλογές. Σ’ αυτή αν και όλα τα ρούχα ήταν κάτι παραπάνω από όμορφα, οι μάσκες ήταν αυτές που έδωσαν extra points και μας έκαναν να ανοιγοκλείσουμε τα μάτια μας. Schiaparelli: Αν ζούσε η Elsa ίσως να το ήθελε λίγο πιο σουρεαλιστικό. Παρόλα αυτά το συγκεκριμένο φόρεμα ήταν ακριβώς όπως πρέπει για να το λατρέψουμε και εμείς, αλλά και όλες οι fashionistas που πλέον δε διστάζουν να αποκαλύπτουν το κάτι παραπάνω με τα looks που επιλέγουν.
  • Giambattista Valli: Πλέον αυτά τα υπέροχα θεατρικά φορέματα από τούλι, έχουν γίνει σήμα κατατεθέν του. Κάθε show Υψηλής Ραπτικής που υπογράφει έχει τουλάχιστον ένα και αν αναρωτιέσαι ποια θα μπορούσε να το φορέσει, μάλλον δεν έχεις παρακολουθήσει τη Rihanna στο κόκκινο χαλί.
  • Iris Van Herpen: Από το 2012 περίπου που άρχισε να παρουσιάζει τις δημιουργίες της στο ευρύ κοινό, η Ολλανδή δημιουργός φάνηκε ότι ήταν πολλά υποσχόμενη. Συνδυάζει το engineering με τη μόδα και γι’ αυτά κάθε ρούχο της είναι πραγματικά μοναδικό και φυσικά και σε αυτό το show της βρήκαμε πολλά να μας αρέσουν.
  • Chanel: Μπορεί να έχεις βαρεθεί λίγο τον Karl Lagerfeld και δε θα σε αδικήσουμε. Μέσα στο κλασικό όμως και σχεδόν συνηθισμένο πλέον στιλ του, δε βρίσκεις πάντα αυτό το κομμάτι που θα ήθελες να έχεις για πάντα στη ντουλάπα σου; Αυτή τη φορά αυτό το κομμάτι ήταν ένα ροζ, φλοράλ φόρεμα.
  • Christian Dior: Η Maria Grazia Chiuri επιτέλους δείχνει να βρίσκει τον εαυτό της και να παρουσιάζει υπέροχες συλλογές. Σ’ αυτή αν και όλα τα ρούχα ήταν κάτι παραπάνω από όμορφα, οι μάσκες ήταν αυτές που έδωσαν extra points και μας έκαναν να ανοιγοκλείσουμε τα μάτια μας.
  • Schiaparelli: Αν ζούσε η Elsa ίσως να το ήθελε λίγο πιο σουρεαλιστικό. Παρόλα αυτά το συγκεκριμένο φόρεμα ήταν ακριβώς όπως πρέπει για να το λατρέψουμε και εμείς, αλλά και όλες οι fashionistas που πλέον δε διστάζουν να αποκαλύπτουν το κάτι παραπάνω με τα looks που επιλέγουν.

Για ακόμα μία φορά η Εβδομάδα Μόδας Υψηλής Ραπτικής ήταν κάτι παραπάνω από μια απλή Εβδομάδα Μόδας. Όλα τα shows έχουν πάντα ιδιαίτερο ενδιαφέρον και φυσικά και αυτή τη σεζόν διάφορα πράγματα τράβηξαν την προσοχή μας. Δες λοιπόν και εσύ αυτά που κανονικά δε θα έπρεπε να έχεις χάσει!

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM FASHION

TIP: Red alert!

Δεν ξέρεις τι χρώμα να βάψεις τα νύχια σου; Κόκκινο φυσικά και συγκεκριμένα το κόκκινο Super Stay 7 Days No 06!

OTHERS VIEWED