Στις παλέτες σκιών The Nudes Palletes θα βρεις αυτό που σου ταιριάζει!

Οι παλέτες σκιών The Nudes Palettes είναι εδώ και έχουν όλες τις σκιές που χρειάζεσαι.

ASK MAGDA, M+ Team

Οι πιο rock n’ roll, έντονες και wild αποχρώσεις σε μια παλέτα must have Για τον χειμώνα. Περιέχει όσα χρώματα χρειάζεσαι για να αναδείξεις την rock πλευρά σου από το πρωί ως και το βράδυ! Οι πιο κοριτσίστικες αποχρώσεις του… ροζ σε μια παλέτα κόσμημα! Συνδυάζονται απίθανα για κάθε look που μπορείς να φανταστείς, από τα πιο ρομαντικά ως και τα απόλυτα sexy αλλά και μόνες τους, είναι όλες υπέροχες. Όλες οι αποχρώσεις του nude σε μια συσκευασία! Κάνε από τα πιο διακριτικά ως και τα πιο έντονα, σαγηνευτικά looks με μια παλέτα που σε προκαλεί να… go nude!
  • Οι πιο rock n’ roll, έντονες και wild αποχρώσεις σε μια παλέτα must have Για τον χειμώνα. Περιέχει όσα χρώματα χρειάζεσαι για να αναδείξεις την rock πλευρά σου από το πρωί ως και το βράδυ!
  • Οι πιο κοριτσίστικες αποχρώσεις του… ροζ σε μια παλέτα κόσμημα! Συνδυάζονται απίθανα για κάθε look που μπορείς να φανταστείς, από τα πιο ρομαντικά ως και τα απόλυτα sexy αλλά και μόνες τους, είναι όλες υπέροχες.
  • Όλες οι αποχρώσεις του nude σε μια συσκευασία! Κάνε από τα πιο διακριτικά ως και τα πιο έντονα, σαγηνευτικά looks με μια παλέτα που σε προκαλεί να… go nude!

Κάποια Maybelline Girls είναι κλασικά, άλλα είναι super girly και κάποια άλλα wild και ροκ… Όλα είναι διαφορετικά μεταξύ τους αλλά έχουν ένα κοινό: Τις The Nudes Palettes! Η Maybelline New York έχει μια παλέτα σκιών για όλες και περιέχουν όλες τις σκιές που μπορεί να χρειαστείς για μακιγιάζ από το πρωί ως το βράδυ, όποιος και αν είναι ο τύπος σου!

 

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΑΤΙΩΝ

TIP: Red alert!

Δεν ξέρεις τι χρώμα να βάψεις τα νύχια σου; Κόκκινο φυσικά και συγκεκριμένα το κόκκινο Super Stay 7 Days No 06!

OTHERS VIEWED