Συλλογή μακιγιάζ από τη συνεργασία Puma x Maybelline

Κάτι μας λέει πως θα αρχίσεις να φοράς σκούρο κραγιόν στο γυμναστήριο…

Η νέα, συλλεκτική συλλογή Puma x Maybelline συνδυάζει την ομορφιά, τη μόδα και τον αθλητισμό σε μια συλλογή μακιγιάζ υψηλής απόδοσης και μεγάλης αντοχής και πάει το athleisure trend σε πραγματικά άλλο επίπεδο! Περιλαμβάνει 5 προϊόντα (τα δύο με πολλές αποχρώσεις) στις πιο όμορφες συσκευασίες αλλά… καλύτερα να σου τα δείξουμε για να καταλάβεις! Ας μιλήσουμε για κραγιόν! Η συλλογή Puma x Maybelline περιλαμβάνει 3 αποχρώσεις SuperStay Matte Ink: Την ροδαλή Epic που είδες παραπάνω. Την μωβ nude Fearless… Την έντονα σκούρα μωβ Fierce! Την oh so trendy κεραμιδί Unapologetic. Και τέλος την super hot Unstoppable! Αφού τελειώσαμε λοιπόν με τα χείλη περνάμε στα μάτια! Η συλλογή <a href="https://www.maybelline.gr/collections/puma" target="_blank">Puma x Maybelline</a> αποτελείται από 4 διπλά Matte + Metallic Eye Duo Sticks: Το Goals/Courage με το ματ μαύρο και το μεταλλικό κόκκινο! Το Warrior/Flow με το ματ taupe και το μεταλλικό ασημί! Το Discipline/Pulse με το σκούρο, ματ μωβ και το μεταλλικό λιλά! Και τέλος το Heat/Flash με το ματ μπορντό και το μεταλλικό χρυσό! Έχεις ήδη αρχίσει να παθαίνεις εμμονή; Δεν τελειώσαμε ακόμα! Επόμενο προϊόν της limited edition συλλογής είναι το Color + Gloss Face Duo Stick! Άλλο ένα 2 σε 1 προϊόν που περιλαμβάνει κρεμώδες ρουζ αλλά και highlighter. Μην αφήσεις το έντονο χρώμα του να σε τρομάξει! Το αποτέλεσμα είναι σα να γύρισες μόλις από… την προπόνηση! Αν βέβαια αγαπάς τα <a href="https://www.maybelline.gr/makigiaz-make-up-proswpou/proionta-lampshs-highlighters-contouring" target="_blank">highlighters</a> sε μορφή πούδρας, η συλλογή Puma X Maybelline έχει κάτι και για εσένα! Το Κnockout που θυμίζει πολύ το Master Chrome sου είναι ένα πουδρένιο hιghlighter σε ροδαλή απόχρωση για όλες τις ώρες. Όχι, δεν θα σε κάνει να γυαλίζεις σαν ιδρωμένη αλλά να λάμπεις από ευεξία! Τέλος, η συλλογή ολοκληρώνεται με την απίστευτα ανθεκτική Smudge Proof Mascara poυ σου χαρίζει απίθανες βλεφαρίδες με όγκο, καμπύλη και διαχωρισμό και δεν πτοείται ούτε αν κάνεις cross fit! Λοιπόν; Θα ξεκινήσεις γυμναστήριο μαζί με την Puma X Maybelline;
 • Η νέα, συλλεκτική συλλογή Puma x Maybelline συνδυάζει την ομορφιά, τη μόδα και τον αθλητισμό σε μια συλλογή μακιγιάζ υψηλής απόδοσης και μεγάλης αντοχής και πάει το athleisure trend σε πραγματικά άλλο επίπεδο! Περιλαμβάνει 5 προϊόντα (τα δύο με πολλές αποχρώσεις) στις πιο όμορφες συσκευασίες αλλά… καλύτερα να σου τα δείξουμε για να καταλάβεις!
 • Ας μιλήσουμε για κραγιόν! Η συλλογή Puma x Maybelline περιλαμβάνει 3 αποχρώσεις SuperStay Matte Ink: Την ροδαλή Epic που είδες παραπάνω.
 • Την μωβ nude Fearless…
 • Την έντονα σκούρα μωβ Fierce!
 • Την oh so trendy κεραμιδί Unapologetic.
 • Και τέλος την super hot Unstoppable!
 • Αφού τελειώσαμε λοιπόν με τα χείλη περνάμε στα μάτια! Η συλλογή Puma x Maybelline αποτελείται από 4 διπλά Matte + Metallic Eye Duo Sticks: Το Goals/Courage με το ματ μαύρο και το μεταλλικό κόκκινο!
 • Το Warrior/Flow με το ματ taupe και το μεταλλικό ασημί!
 • Το Discipline/Pulse με το σκούρο, ματ μωβ και το μεταλλικό λιλά!
 • Και τέλος το Heat/Flash με το ματ μπορντό και το μεταλλικό χρυσό!
 • Έχεις ήδη αρχίσει να παθαίνεις εμμονή; Δεν τελειώσαμε ακόμα! Επόμενο προϊόν της limited edition συλλογής είναι το Color + Gloss Face Duo Stick! Άλλο ένα 2 σε 1 προϊόν που περιλαμβάνει κρεμώδες ρουζ αλλά και highlighter. Μην αφήσεις το έντονο χρώμα του να σε τρομάξει! Το αποτέλεσμα είναι σα να γύρισες μόλις από… την προπόνηση!
 • Αν βέβαια αγαπάς τα highlighters sε μορφή πούδρας, η συλλογή Puma X Maybelline έχει κάτι και για εσένα! Το Κnockout που θυμίζει πολύ το Master Chrome sου είναι ένα πουδρένιο hιghlighter σε ροδαλή απόχρωση για όλες τις ώρες.
 • Όχι, δεν θα σε κάνει να γυαλίζεις σαν ιδρωμένη αλλά να λάμπεις από ευεξία!
 • Τέλος, η συλλογή ολοκληρώνεται με την απίστευτα ανθεκτική Smudge Proof Mascara poυ σου χαρίζει απίθανες βλεφαρίδες με όγκο, καμπύλη και διαχωρισμό και δεν πτοείται ούτε αν κάνεις cross fit! Λοιπόν; Θα ξεκινήσεις γυμναστήριο μαζί με την Puma X Maybelline;

Με το που μπήκε το 2019 κάναμε τα resolutions μας! Να τρώμε καλύτερα, να διαβάζουμε περισσότερο, να φοράμε περισσότερο κραγιόν (ναι γίνεται) και… να πηγαίνουμε στο γυμναστήριο. Είναι ένας στόχος που βάζουμε όλες με τη νέα χρονιά και δεν έχει απολύτως καμία σημασία το αν θα τον πετύχουμε ή όχι! Σημασία έχει ότι τον βάλαμε και ότι προσπαθήσαμε. Βέβαια… αυτή τη χρονιά έχουμε ένα κίνητρο παραπάνω γιατί η Maybelline New York αποφάσισε να συνεργαστεί με την Puma και να… make working out happen!

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΧΕΙΛΙΩΝ

TIP: Glossy eyes

Μόλις λίγο από το Baby Lips σου σε κάθε βλέφαρο θα σου χαρίσει το πιο glossy βλέμμα ever!

OTHERS VIEWED