Σωστό βάψιμο για στρογγυλό πρόσωπο: Πως θα βάλω ρουζ;

Η Μάγδα απαντά και δίνει λύσεις!

ASK MAGDA, M+ Team

Η Μάγδα, επίσημη makeup artist της Maybelline New York, δίνει tips  για σωστό βάψιμο για στρογγυλό πρόσωπο και για το πώς να βάλω ρουζ. Διάβασε περισσότερα εδώ!

Πριν πούμε οτιδήποτε άλλο, θέλω πρώτα να πω πως τα στρογγυλά πρόσωπα είναι τα πιο νεανικά και κοριτσίστικα! Ωστόσο, πολλά κορίτσια που έχουν στρογγυλό πρόσωπο σα να γκρινιάζουν λίγο και αυτό με στεναχωρεί. Το στρογγυλό πρόσωπο είναι υπέροχο και δεν έχεις παρά να δεις το πρόσωπο της Gigi για να πειστείς.  Ένα λάθος που κάνουν πολλά κορίτσια φορώντας λοιπόν το ρουζ τους είναι το ότι προσπαθούν να δημιουργήσουν γωνίες με αυτό. Οι γωνίες δημιουργούνται με το contouring όχι με το ρουζ. Φοράμε ρουζ για να κάνουμε το πρόσωπο να δείχνει πιο φρέσκο και δροσερό και θα σου πω ακριβώς πως να το φορέσεις σε στρογγυλό σχήμα προσώπου. Δες αυτή τη φωτογραφία…

 

1

Η τοποθέτηση του ρουζ ξεκινά από τα μήλα του προσώπου όποιο και αν είναι το δικό σου σχήμα. Στη συνέχεια, το blending είναι που κάνει τη διαφορά. Για τα στρογγυλά πρόσωπα, η φορά πρέπει να είναι προς το πλάι των μάγουλων και ελαφρώς προς τα επάνω. Έτσι δεν τονίζεις το πλάτος του προσώπου αλλά το φωτίζεις φυσικά. Για να το κάνεις μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Fit Me! Blush με το πινέλο σου στην απόχρωση που σε κολακεύει…

 

2

…ή το Puma X Maybelline Color + Gloss Face Duo Stick που έχει κρεμώδη υφή και μπορείς να το αναμείξεις με τα δάχτυλά σου. 

 

3

Τέλος, μπορείς να χρησιμοποιήσεις την Master Blush παλέτα σου για να φτιάξεις τη δική σου απόχρωση και να δώσεις λίγη λάμψη παραπάνω με το highlighter που περιλαμβάνει η συσκευασία της. 

 

4

Λοιπόν; Make it happen Babelline!

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

TIP: Μην ξεχνάς

Όταν βάφεις τα νύχια σου να ξεκινάς πάντα από το μικρό δάχτυλο κάθε χεριού για να μην υπάρχει κίνδυνος να χαλάσεις το μανικιούρ σου βάφοντας.

OTHERS VIEWED