Συνδύασε τα metallics με το βελούδο!

Κι όμως υπάρχει τρόπος να συνδυάσεις τις δύο επικρατέστερες τάσεις της σεζόν, από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Dolce & Gabbana by Pixelformula Alberta Ferretti by Pixelformula Givenchy by Pixelformula Gucci by Pixelformula Ralph Lauren by Pixelformula Valentino by Pixelformula
  • Dolce & Gabbana by Pixelformula
  • Alberta Ferretti by Pixelformula
  • Givenchy by Pixelformula
  • Gucci by Pixelformula
  • Ralph Lauren by Pixelformula
  • Valentino by Pixelformula

Φέτος το βελούδο είναι έντονη τάση και επειδή είναι ζεστό υλικό και ταυτόχρονα glam, μπορείς να το φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ, μιας και με τον σωστό συνδυασμό μπορεί να αποκτήσει και casual χαρακτήρα. Επιπλέον, ξέρεις πως είναι τάση και τα metallics τα οποία μπορούν να συνδυαστούν και με τα καθημερινά σας ρούχα. Το βελούδο λοιπόν με τα metallics συνδυάζονται μεταξύ τους και το αποτέλεσμα μπορεί να είναι πολύ στιλάτο.

Για να δημιουργήσεις το τέλειο σύνολο βέβαια πρέπει να προσέξεις κάποια πράγματα. Οι υφές για παράδειγμα παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο. Τα μεταλλικά υφάσματα ταιριάζουν με άλλα κομμάτια φτιαγμένα από βελούδο, όμως όταν είναι υφές ματ, δεν αποτελούνται δηλαδή από glitter και παγιέτες. Προτίμησε να επιλέξεις υλικά όπως το δέρμα, αν θέλεις να τα συνδυάσεις με βελούδο έτσι ώστε το αποτέλεσμα να μην είναι πιο «φορτωμένο» από ότι πρέπει.

Κάτι άλλο που πρέπει να προσέξεις είναι τα χρώματα. Μη φορέσεις έντονο χρώμα με μεταλλική λάμψη, αν θέλεις να φορέσεις και βελούδο, παρά προτίμησε τα κλασικά, χρυσό ή ασημί. Αντίθετα, το έντονο χρώμα σε βελούδο, όπως το μπορντό που μάλιστα είναι και ιδανική επιλογή για τις γιορτές, συνδυάζεται τέλεια και με τo χρυσό για παράδειγμα.

Αν όμως θέλετε να φορέσεις printed βελούδινα ρούχα, καλό είναι να ολοκληρώσεις το σύνολό σου με ένα ματ αξεσουάρ, και όχι με ένα μεταλλικό. Αυτός ο συνδυασμός λειτουργεί ακόμα και σε πρωινές εμφανίσεις, γι’ αυτό μη φοβηθείς να τον τολμήσεις, απλώς ακολούθησε τα tips μας για να είσαι πάντα τέλεια.

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM FASHION

TIP: Ρουά ματ!

Για ένα τέλειο ματ αποτέλεσμα στα χείλη άφησε στην άκρη το κραγιόν σου και χρωμάτισε τα χείλη μόνο με το μολύβι χειλιών.

OTHERS VIEWED