Συνδύασε το χρώμα του κραγιόν σου με το πεντικιούρ σου!

Ξέρουμε πως και σου τα λέμε όλα!

#1 Με το  σχεδόν nude χρώμα προτείνουμε να βάλεις στα χείλη σου ένα σχεδόν nude αλλά λαμπερό χρώμα όπως το <a href="http://www.maybelline.gr/Products/Lip-Makeup/Lip-Gloss/Vivid-Hot-Lacquer-Lipgloss.aspx?shade=Unreal+64" target="_blank">Vivd Hot Lacquer No 64</a>. #2 Με το λευκό, ιριδίζον <a href="http://www.maybelline.gr/Products/Nail-Polish/Vernikia-Nyxiwn.aspx" target="_blank">βερνίκι</a> σου μπορείς να κάνεις την ανατροπή και το απόλυτο statement με τα χείλη σου. Το Color Sensational Loaded Bolds Νo 891. #3 Με το ροδακινί βερνίκι σου μπορείς να φορέσεις ένα super φωτεινό χρώμα όπως το Super Stay Matte Ink No 25. #4 Συνδύασε το γλάζιο βερνίκι στα πόδια σου με ένα φούξια στα χείλη. Ιδανικά με το <a href="http://www.maybelline.gr/Products/Lip-Makeup/Kragion/kragion-vivid-matte-liquid.aspx" target="_blank">Vivid Matte Liquid</a> στην απόχρωση Νο 15. #5 Το λιλά βερνίκι σου θα μπορούσε  να φορεθεί είτε με το δαμασκηνί  Vivid Matte Liquid Νο 40 ή με τον Νο 05.
  • #1 Με το σχεδόν nude χρώμα προτείνουμε να βάλεις στα χείλη σου ένα σχεδόν nude αλλά λαμπερό χρώμα όπως το Vivd Hot Lacquer No 64.
  • #2 Με το λευκό, ιριδίζον βερνίκι σου μπορείς να κάνεις την ανατροπή και το απόλυτο statement με τα χείλη σου. Το Color Sensational Loaded Bolds Νo 891.
  • #3 Με το ροδακινί βερνίκι σου μπορείς να φορέσεις ένα super φωτεινό χρώμα όπως το Super Stay Matte Ink No 25.
  • #4 Συνδύασε το γλάζιο βερνίκι στα πόδια σου με ένα φούξια στα χείλη. Ιδανικά με το Vivid Matte Liquid στην απόχρωση Νο 15.
  • #5 Το λιλά βερνίκι σου θα μπορούσε να φορεθεί είτε με το δαμασκηνί Vivid Matte Liquid Νο 40 ή με τον Νο 05.

Το πεντικιούρ το καλοκαίρι είναι προτεραιότητα. Το ίδιο και τα χείλη σου… μήπως πρέπει αυτά τα δύο να συνδυάζονται; Εννοείται πως όχι! Χεχε, περίμενες να σου πούμε πως επιβάλλεται το χρώμα στα πόδια σου να είναι ίδιο με εκείνο των χειλιών σου; Ούτε καν! Μπορείς να φορέσεις ό, τι θέλεις στα πόδια και ό, τι θέλεις στα χείλη και να μην δώσεις λογαριασμό σε κανέναν! Επειδή όμως τα νέα Color Show Neon Pastels είναι ήδη στα καταστήματα σκεφτήκαμε να τα συνδυάσουμε με όμορφα κραγιόν και gloss γιατί… μπορούμε! Ακολούθησε τους αριθμούς…

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΧΕΙΛΙΩΝ

TIP: Μην ανησυχείς

Έχασες το πινέλο του Master Sculpt σου; Μην ανησυχείς, είναι τόσο εύκολο στην χρήση που μπορείς να το βάλεις και με τα δάχτυλα. Δοκίμασέ το!

OTHERS VIEWED